Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον 74χρονο ηθοποιό - Παραμένει γοητευτικότατος

05.10.2023
Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον 74χρονο ηθοποιό - Παραμένει γοητευτικότατος
Ο γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε την εποχή των χρυσών κινηματογραφικών επιτυχιών του Γιάννη Δαλιανίδη και αγαπήσαμε σε μια σειρά επιτυχημένων τηλεοπτικών σίριαλ μέχρι που αποτραβήχτηκε τελείως από τα κοινά, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει «εξαφανιστεί» από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια επιλέγοντας να ζει στην εξοχή της Καλαμάτας, ασχολούμενος με αγροτικές εργασίες. Έχοντας δηλώσει πως ένιωσε ότι δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει εξ ου και η απόσταση από την υποκριτική αλλά και τα κοινά, γενικότερα, ο 74χρονος, σήμερα, ηθοποιός, παραβρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα του κέντρου και πόζαρε μαζί με τον φίλο του, Ηρακλή Τσικίνη, ο οποίος και μοιράστηκε τη φωτογραφία τους στα social media.

Η πόζα κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου συνοδευόμενη από πολλά θαυμαστικά για την εμφάνιση του ηθοποιού, ο οποίος παραμένει εξαιρετικά γοητευτικός.

{https://www.instagram.com/p/Cx--AswK8DY/}

'Ενας από τους πιο δημοφιλείς ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '80, στον οποίο ο χρόνος έχει φερθεί πολύ... γλυκά!

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η τελευταία σειρά που τον είδαμε και οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει μακριά από τα φώτα!

panos-mixalopoulos.jpg

Στην προσωπική του ζωή, ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε παντρεμένος μία φορά και αυτή με τη Ρούλα Κορομηλά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1981 και παντρεύτηκαν το 1988 με θρησκευτικό γάμο. Ο γάμος έληξε ύστερα από 3 χρόνια περίπου με τους δύο πρώην μάλλον να μην έχουν βρεθεί ποτέ από τότε και τον Μιχαλόπουλο να μην έχει παντρευτεί έκτοτε

Η Ρούλα Κορομηλά στην παραλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 13:34