Πέγκυ Ζήνα και Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτηση που αποκάλυψε την πολύ ιδιαίτερη σχέση τους

19.03.2024
Πέγκυ Ζήνα και Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτηση που αποκάλυψε την πολύ ιδιαίτερη σχέση τους
«Το πιό μεγάλο και φωτεινό μου αστέρι…», γράφει στην ανάρτησή της η Πέγκυ Ζήνα τονίζοντας πόσο αγαπά τη Ρούλα Κορομηλά και αναγνωρίζοντας με ευγνωμοσύνη πόσα πολλά της χρωστά.

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε την Τρίτη η Πέγκυ Ζήνα και ήταν αφιερωμένη στη Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια πήγε στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια και εκείνη εκμεταλλεύτηκε την αφορμή για να πει δημόσια ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» καθώς εκείνη ήταν που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα.

»Το πιό μεγάλο και φωτεινό μου αστέρι…η Ρούλα μου ήρθε να με ακούσει την Κυριακή🌟Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν περιγράφονται..Όταν βλέπω περηφάνεια στα μάτια της,να καμαρώνει στους φίλους της σαν να έχει κερδίσει ένα προσωπικό της στοίχημα που έβαλε το 1998,δακρύζω..γιατί μου κρατούσε πάντα έτσι το χέρι όπως σ αυτή τη φωτογραφία…Κι έχοντας ανακαλύψει τόσα ταλέντα στην πορεία της,δεν ανησυχούσε ποτέ αν θα αναγνωριστώ ως τραγουδιστρια αλλά αν θα επιβεβαιωθεί το ένστικτό της ότι τα φώτα δεν θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα μου ποτέ…Αυτό με συμβούλευε πάντα…Κι εγώ που την αγάπησα από παιδί βαθιά, ήμουν ευγνώμων που την είχα στη ζωή μου και θα είμαι για πάντα.Σε λατρεύω φαντορούλα μου»

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια: Οι νέες φωτογραφίες με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, Ηλέκτρα

{https://www.instagram.com/p/C4smccFKxv9/}

Από τα πρώτα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση ήταν αυτό της Ρούλας Κορομηλά η οποία απάντησε με τα ίδια τρυφερά συναισθήματα για την Πέγκυ Ζήνα, την οποία αποκάλεσε «Αγαπημένο και χαρισματικό μου πλασμα».

«Σε θαυμαζα την Κυριακή κ που κ που "μαλωνα" και ένα δάκρυ μου που έτρεχε δειλά…
Συγκίνηση ναι, γιατί σε βλέπω να ξεδιπλώνεις με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα το μεγαλείο της φωνής σου σε όλα τα τραγούδια που μοναδικά ερμηνεύεις. Δικά σου και μη.
Περήφανη λέει; Μόνο;

Η Ρούλα Κορομηλά στην παραλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο
Ευτυχισμένη. Έφυγα γεμάτη απο πολλά γλυκα συναισθήματα που μόνο εσυ έχεις την ικανότητα να μου προσφέρεις κάθε φορά που σε ακουω.
Πάντα οσο ζω θα σου κρατάω το χέρι. Πάντα θα σε κρατάω γερά στην καρδιά μου. Πάντα θα νοιάζομαι για σενα. Πάντα θα καμαρώνω για την πορεία σου και για οσα έχεις καταφέρει με κόπο, σκληρή δουλεια και πειθαρχία!
Παντα θα χαμογελάω όταν ακουω να σε επιβραβεύουν.
Και εννοείται πως πάντα θα σε "μαλώνω" .Έτσι γιατί χαμογελάνε τα ματια σου όταν ακους τις φωνες μου . Θα ξανάρθω . Ετοιμάσου…
Σ αγαπώ κ εγώ αλλα οπως ξέρεις και όλη η οικογένεια μου.
Είσαι το ταλαντούχο και γλυκό κορίτσι μας»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.03.2024 - 22:27