Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια: Οι νέες φωτογραφίες με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, Ηλέκτρα

09.03.2022
Η Πέγκυ Ζήνα είχε γενέθλια: Οι νέες φωτογραφίες με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, Ηλέκτρα
Κεράκια μαζί με τους δυο πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής της η δημοφιλής ερμηνεύτρια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πέγκυ Ζήνα μοιράστηκε τη χαρά της για τα φετινά της γενέθλια τα οποία γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, την κορούλα τους, Ηλέκτρα και το σκυλάκι τους.

«Σας ευχαριστω ολους μεσα απ την ψυχη μου για τις ευχες σας…μόνο αγαπη κι αληθεια λαμβανω απ ολους σας🙏❤️❤️🎂🎂Νιωθω ευγνώμων για οσα εχω…εστιάστε σε οτι εχετε ειναι φαρμακο στις μερες μας…σας αγαπω πολυ💋❤️», γράφει στη λεζάντα η εορτάζουσα και ιδού η οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε:

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου τον περασμένο Δεκέμβριο η Πέγκυ Ζήνα είχε μιλήσει με πολύ ζεστά λόγια για τον άντρα της ζωής της εξηγώντας με αγάπη τι είναι αυτό που τους ενώνει!

«Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Έχασα τον πατέρα μου 15 χρονών. Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο. Έζησα όλο αυτό. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ό,τι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί», είχε πει τότε η Πέγκυ Ζήνα ενώ είχε μιλήσει και για τη μοναχοκόρη τους με λατρεία.

Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι».

Τον περασμένο Ιανουάριο η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε μοιραστεί ακόμη μία φωτογραφία με τους δύο δικούς της αγαπημένους ανθρώπους την ώρα που απολάμβαναν τα χιόνια.

«Λευκά όλα γύρω μας👏👏👏😍😍😍Λευκή κι η ψυχή μας!!!Να χαμογελάτε και να εστιάζει ο καθένας σε ότι αγαπάει ❤️Άντε να καθαρίζει η ενέργεια🌹🌹💋👨‍👩‍👧», είχε γράψει στη λεζάντα τότε.