Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της και δηλώνει πανευτυχής ως Αίθρα πια

20.03.2024
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της και δηλώνει πανευτυχής ως Αίθρα πια
«Τούμπα» (χωρίς καμία υπερβολή) έφερε τη ζωή της η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λα΄σκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τώρα άλλαξε και το όνομά της.

Έχοντας αφήσει τελείως πίσω το παρελθόν, με τις καταχρήσεις και τις συνήθειες που της έκαναν τόσο καλό, η (μέχρι πρότινος) Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συνεχίζει τις αλλαγές και σε άλλο επίπεdo και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων στο TikTok.

«Άλλαξα τη ζωή μου 180°, το όνομά μου θα μείνει το ίδιο;» αναρωτιέται η (πρώην) Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξηγώντας πως το όνομα που επέλεξε, το «Αίθρα» σημαίνει φωτινός ουρανός, ενώ το όνομα αυτό είχε και η μητέρα του Θησέα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει πώς έφτασαν σε γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και γιατί χώρισαν

«Φύγε από το τι "πρέπει" και δεν "πρέπει".Τι κάνει ο περισσότερος κόσμος! Ο οποιός είναι καθοδηγούμενος. Υπνωτισμένος. Αποχαυνωμένος! Πήγαινε αντίθετα απο την αγέλη! Ακ κάτι σε ευχαριστεί κάντο! Στην αρχαια Ελλάδα μετά απο κάποια ηλικία άλλαζαν το όνομα τους…. Γιατί έβρισκαν κάτι που να τους αντιπροσωπεύει πιο πολυ! Διάβασε. Δυνάμωσε το μυαλό σου. Μην το αφήνεις να είναι έρμαιο…», γράφει στη λεζάντα η Αίθρα Λυκουρέζου ενώ στο βίντεο που μοιράζεται εξηγεί πως από την πρώτη στιγμή που το άκουσε, το λάτρεψε.

{https://www.tiktok.com/@aithralykourezou/video/7346506621679439136?lang=el-GR}

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για ξεκαθαρίσματα και όσους εξαφανίστηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή (γιατί έχω τρία ονόματα). Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω επιλέξει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη», ακούγεται να λέει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, η οποία έχει αλλάξει και το όνομα στο προφίλ της, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα!

{https://www.tiktok.com/@aithralykourezou/video/7347751595012050209?lang=el-GR}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2024 - 15:05