Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει πώς έφτασαν σε γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και γιατί χώρισαν

20.10.2023
Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει πώς έφτασαν σε γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και γιατί χώρισαν
Τον χρόνο πίσω στο 1988 γύρισε ο Απόστολος Γκλέτσος και μοιράστηκε πολύ προσωπικές του στιγμές.

Στο κομμάτι Secter Stories της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και περιέγραψε τη γνωριμία με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κατέληξε στον μόλις 17 ημερών γάμο τους.

«Η Μαρία Ελένη είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη να δει τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο», θυμάται ο ηθοποιός ο οποίος εκείνο τον καιρό εμφανιζόταν επίσης στη Θεσσαλονίκη.

«Ήμουν 30 και αυτή 18, ήταν ωραίο κοριτσάκι. Ένα βράδυ της είπα “να αφήσουμε τους γέρους και να βγούμε οι δυο μας;”». Και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. «Είπα στη Λάσκαρη, “Ζωή, μάλλον η μικρή με θέλει και μου είπε: “μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες; τη χουφτωσες;" "Όχι ακόμη", είπα εγώ και συνεχίσαμε. Τα φτιάξαμε όμως...», συνέχισε ο ΑπόστοΗ Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για ξεκαθαρίσματα και όσους εξαφανίστηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας τηςλος Γκλέτσος.

«Ένα βράδυ που καθόμασταν όλοι μαζί και τρώγαμε της είπα “να σου πω μικρή θες να παντρευτούμε;” και μου είπε "Ναι". Τηλεφωνήσαμε στον στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να του το πούμε και εκείνος είπε “μην με ανακατεύετε”». Και παντρεύτηκαν.

Όσο για την ημε΄ρα του γάμου; «Το πιο έντονο από την ήμερα του γάμου ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος... έκλεψε την παράσταση». Και γιατί χώρισαν; «Το τέλος ήρθε γιατί ήταν παιδί και ήμουν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Μαρία Ελένη, άπλα κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Μόλις ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί φάνηκε αμέσως. Έλειπα όλη μέρα για δουλειά και μόλις γύριζα, αντί να βγούμε εγώ ήθελα να κοιμηθώ. Εκείνη σκεφτόταν “έτσι θα ζήσω; γιατί τον παντρεύτηκα;”».

Για τον γάμο αυτόν είχε μιλήσει πρόσφατα και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια αναφορά σχετικά με τα ναρκωτικά και την επιρροή που είχε επάνω της ένας πρώην σύντροφός της.

«Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω», λέει η Μαρία Ελένη και ο γάμος αυτός «Τέλος πάντων έγινε», όμως «Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω», παραδέχτηκε συμπληρώνοντας πως πολύ γρήγορα άρχισε να σκέφτεται τον πρώην της, με τον οποίο έκανε κόκες!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: 17 χρόνια "καθαρή" - Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις και το μήνυμά της

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 12:23