Υβόννη Μπόσνιακ - Κλέλια Ανδριολάτου: Η άγνωστη σχέση τους, ο ρόλος της Έλενας Χριστοπούλου και το απίθανο πορτρέτο

19.10.2023
Υβόννη Μπόσνιακ - Κλέλια Ανδριολάτου: Η άγνωστη σχέση τους, ο ρόλος της Έλενας Χριστοπούλου και το απίθανο πορτρέτο
Η τελευταία ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ υπήρξε η αφορμή για να μάθουμε αφενός τον ρόλο που έπαιξε εκείνη (αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου) στο ξεκίνημα της καριέρας της, αφετέρου ακόμη ένα κρυφό της ταλέντο!

Εκτός από το ότι είναι μια καλλονή, η Υβόννη Μπόσνιακ έχει και πολλά ταλέντα, όπως, για παράδειγμα το σχέδιο (το έχουμε δει στα ρούχα που σχεδιάζει) αλλά και στη μαγειρική, όπως βλέπουμε από διάφορα βίντεο που μοιράζεται στα social media.

Η τελευταία της ανάρτηση αποκα΄λυψε πως έχει και ακόμη ένα... στη ζωγραφική.

Έχοντας για μοντέλο την Κλέλια Ανδριολα΄του (άλλη καλλονή, επίσης!) η Υβόννη έβαλε ΄ολη την τέχνη της και μοιράστηκε το πορτρέτο που φιλοτέχνησε για την ηθοποιό που, όπως, φαίνεται, της χρωστά τα πα΄ντα!

«Μαγικό, να φτιάχνεις κάτι που απλά δεν υπήρχε πριν... δυο μέρες προσπάθησα να ζωγραφίζω αυτό το υπέροχο πρωσοπο της Κλέλιας, και κάπως δεν ήθελα να το τελειώσω, αφού είναι ατελείωτη η ομορφιά της» γρα΄φει στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε η Μπόσνιακ και σε αυτές βλέπουμε τα στάδια του πορτρέτου από την αρχή μέχρι να ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

{https://www.instagram.com/p/Cyi9Dqboi2o/}

Κάτω από την ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, μεταξύ των πρώτων που αντέδρασαν ήταν η ίδια η Κλέλια η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όμως μεταξύ των σχολίων ξεχωρίσαμε και αυτό της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μέσα από δική της ανάρτηση λίγο αργότερα ξετύλιξε το κουβάρι της μεταξύ τους σχέσης.

1_81.png

Όπως προκύπτει, λοιπόν, ήταν η Υβόννη που εντόπισε την Κλέλια πριν από 14 χρόνια (στα 13 της δηλαδή!!!) και η πρώτη στην οποία μίλησε για εκείνη ήταν η Χριστοπούλου, η οποία ΄ηταν μανατζέρ της εκείνη την εποχή και μετά... ανέλαβε εκείνη.

Ιδού πώς περιγράφει την όλη ιστορία η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μοιράστηκε το πορτρέτο επίσης: «Πριν από αρκετά χρόνια με πήρε η @yvonini μου τλφ 14 χρόνια πριν (πολλά το ξερω) κ ενώ δουλεύαμε μαζί ήμουν η booker της και ενώ σαρωνε τα πάντα...ήταν πως να το πω ? Το κορίτσι που ήθελαν όλοι να δουλεύουνε γιατι ήταν επαγγελματίας τακτική .. μοντελαρα γυναικάρα με πάθος και εξαίρετη συνεπεια * μ.λεει Έλενα έχω βρει ένα κορίτσι.. που πρέπει να δεις ... και από την Ιβονυ μου γνώρισα την Κλελια .. κ σημερα 💫💫 την ζωγραφιζει και μου δειχνει για αλλη μια φορα ποσο ταλαντουχα ειναι .. ουτε καν ηξερα οτι εχει ΚΑΙ αυτο το ταλεντο ... τι έχω μάθει από την Ιβονυ μου εως τώρα : η επιμονή είναι θαύμα. Το να στηρίζεις γυναίκες είναι θεσπέσιο. Το να αγαπάς χωρίς κόμπλεξ είναι σπάνιο. Το να πετυχαίνεις είναι επιλογή. Η αισιοδοξία είναι θέση. Κ αυτη η γυναίκα είναι η ιδια ... όλα μα οοολα τα χρόνια που είμαστε μαζί [μπορεί και 20 🙊 πια ]»

{https://www.instagram.com/p/CyjBNJxNFDF/}

Τόσο η Κλέλια όσο και η Υβόννη της απάντησαν με μεγάλη αγάπη.

5_1.png

Και φυσικά το πορτρέτο της μοιράστηκε και η ίδια η ηθοποιός. Το συνόδευσε μάλιστα με την εξής λεζάντα: «Τόση ώρα γράφω και σβήνω . Γιατί δεν μπορώ με λέξεις να αποτυπώσω την ιστορία μας. Ίσως γιατί δεν χρειάζεται. Εμείς την ξέρουμε. Και ξέρω ότι αυτό το κορίτσι το πίστεψες και σε ευχαριστώ για το δώρο αυτό 14 χρόνια τώρα . @yvonini είσαι ένας Άγγελος που δίνει και δεν περιμένει και εγώ αυτό το εκτιμώ και το θαυμάζω. Σε ευχαριστώ»/

Αυτό τον καιρό, η Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 16:31