Robert De Niro: Απέκτησε το 7ο παιδί του στα 80 του αλλά αποκαλύπτει ποιος κάνει «όλη τη δουλειά» στο μεγάλωμά του

19.10.2023
Robert De Niro: Απέκτησε το 7ο παιδί του στα 80 του αλλά αποκαλύπτει ποιος κάνει «όλη τη δουλειά» στο μεγάλωμά του
Ο σπουδαίος ηθοποιός έγινε ξανά μπαμπάς και παραδέχτηκε ότι η πατρότητα «δεν γίνεται πιο εύκολη» ακόμη και μετά από επτά παιδιά ηλικίας από 52 χρονών έως 6 μηνών.

Ο Robert De Niro επαίνεσε τις μητρικές δεξιότητες της κοπέλας του Tiffany Chen σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον Guardian. Όταν Ο 80χρονος ηθοποιός ρωτήθηκε αν η πατρότητα γίνεται «ευκολότερη» με τον καιρό, ο σταρ του Killers of the Flower Moon, παραδέχτηκε ότι «όχι, δεν γίνεται», αλλά είπε ότι η Tiffany κάνει πολύ σκληρή δουλειά για να μεγαλώσει την 6 μηνών κόρη τoυς, Gia.

{https://www.instagram.com/p/CyIqT6XPybI/}

Ο Robert επαίνεσε την Τiffany για τα όσα κάνει για τη νεογέννητη κόρη τους. «Είναι αυτό που είναι. Είναι εντάξει. Εννοώ, δεν κάνω βαριά πράγματα. Είμαι εκεί, υποστηρίζω τη σύντροφό μου. Αλλά εκείνη κάνει τη δουλειά. Και έχουμε βοήθεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό», είπε.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τι απ’όλα του αρέσει στην πατρότητα, είπε ότι ήταν και είναι ευχαριστημένος με κάθε πτυχή της. «Τα πάντα! Με ένα μωρό, είναι διαφορετικά με αυτό που έχω με το 11χρονο παιδί μου. Με τα ενήλικα παιδιά μου. Τα εγγόνια μου. Όλα είναι διαφορετικά», είπε. «Δεν μιλάω στα ενήλικα παιδιά με τον τρόπο που μιλάω στο μωρό μου ή όπως μιλάω στην 11χρονη κόρη μου, αν και είναι αρκετά έξυπνη».

Ο Robert είναι πατέρας επτά παιδιών, με το μεγαλύτερο να είναι 52 ετών και τη Gia να είναι η μικρότερη σε ηλικία 6 μηνών. Όταν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον τοκετό της Tiffany, μίλησε για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα γινόταν ξανά μπαμπάς. «Έχεις ευθύνη, αλλά είναι μυστήριο. Είναι πολύς ο ενθουσιασμός, αλλά είναι τρομακτικό και κάνεις το καλύτερο δυνατό», δήλωσε τότε στο Access Hollywood.

Ο Robert και η Τiffany καλοσώρισαν το πρώτο τους παιδί τον Μάιο. Η Tiffany μίλησε για τις επιπλοκές της μετά την εγκυμοσύνη της σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο στο CBS Mornings, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλεύτηκε για κάποια από τα συμπτώματά της μετά τη γέννηση της Gia. Τώρα όμως ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα.

Λέτε το μέλλον να επιφυλάσσει και άλλα παιδιά για τον εμβληματικό ηθοποιό;

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 15:37