Gwyneth Paltrow: Το απίστευτο μέρος του σπιτιού της όπου έχει βάλει το Όσκαρ που κέρδισε με τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ

Gwyneth Paltrow: Το απίστευτο μέρος του σπιτιού της όπου έχει βάλει το Όσκαρ που κέρδισε με τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ
Η Gwyneth Paltrow έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη από το σπίτι της στο Χάμπτονς. Ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις, αποκάλυψε μια ασυνήθιστη χρήση για το Όσκαρ του 1999, η οποία προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στον κόσμο.

Η 51χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Vogue όπου εκτός από το να απαντά σε ερωτήσεις, ξενάγησε το συνεργείο του βίντεο στο σπίτι της. Καθώς τους έκανε την ξενάγηση στην κατοικία της, μια απροσδόκητη ανακάλυψη έγινε στον κήπο της: το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Το χρυσό αγαλματίδιο χρησιμοποιήθηκε για να κρατάει ανοιχτή μια πόρτα. Ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να μην αναφωνήσει: «Τι όμορφο Όσκαρ», κάτι στο οποίο η Paltrow απάντησε χιουμοριστικά: «Το στοπ της πόρτας μου! Λειτουργεί τέλεια».

1_48.jpg

Η Gwyneth Paltrow κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 1999 για τον ρόλο της στον Ερωτευμένο Σαίξπηρ ως Viola de Lesseps, μια φανταστική ερωμένη του διάσημου θεατρικού συγγραφέα. Η νίκη της σε αυτή την κατηγορία ήταν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη τον σκληρό ανταγωνισμό, που περιελάμβανε την Meryl Streep, την Cate Blanchett, την Emily Watson και την Fernanda Montenegro.

2_25.jpg

Η κατάκτηση του Όσκαρ αποδείχθηκε δίκοπο μαχαίρι για την Paltrow, όπως παραδέχεται. Με αυτό ήρθε ένα επίπεδο προσοχής και εξονυχιστικής εξέτασης που την άφησε αποπροσανατολισμένη και συγκλονισμένη. Η Paltrow το περιέγραψε ως κρίση ταυτότητας, καθώς αμφισβήτησε την πορεία της και την έβαλε σε σκέψεις για το πώς να χειριστεί τη νέα φήμη και πίεση.

Gwyneth Paltrow: Μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και τη δυσάρεστη εμπειρία της - «Το ένα μάτι μου φαινόταν πιο ψηλό από το άλλο»

Η Paltrow σημείωσε ότι η ενέργεια γύρω της μετατοπίστηκε δραστικά μετά τη νίκη της στα Όσκαρ. Πριν από τη νίκη, ένιωθε ότι ο κόσμος την υποστήριζε, αλλά στη συνέχεια ένιωσε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που την αντιλαμβανόταν. Αυτή η αλλαγή της αντίληψης της κοινής γνώμης την ώθησε να γίνει πιο προσεκτική και διορατική για τους ανθρώπους που αφήνει να μπαίνουν στη ζωή της.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δέχθηκε ανάμεικτες αντιδράσεις από τον κόσμο, όταν αποκάλυψε την ασυνήθιστη χρήση του βραβείου.

Ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι ίσως άλλες ηθοποιοί που ήταν υποψήφιες μαζί με την Paltrow θα εκτιμούσαν περισσότερο το Όσκαρ, άλλοι το θεώρησαν αστείο - ένας μάλιστα πρόσθεσε ότι θα έκανε το ίδιο πράγμα με το πτυχίο του.

Αφού το βίντεο έγινε viral, εκπρόσωπος της ηθοποιού ξεκαθάρισε ότι απλώς αστειευόταν. Η χρήση του βραβείου Όσκαρ από την Paltrow ως στοπ πόρτας ήταν δείγμα χιούμορ, είπε ο εκπρόσωπος. Αυτή η διευκρίνιση ήρθε αφού εθεάθη να παίρνει το Όσκαρ από το σπίτι της στο Amagansett της Νέας Υόρκης.

Μια δεύτερη επίσκεψη στο σπίτι της θα μας πείσει. Προς το παρόν ιδού το βίντεο με την πρώτη!

{https://www.youtube.com/watch?v=ZGGaZNBmwvY&ab_channel=Vogue}



Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 13:08