Gwyneth Paltrow: Μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και τη δυσάρεστη εμπειρία της - «Το ένα μάτι μου φαινόταν πιο ψηλό από το άλλο»

Gwyneth Paltrow: Μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και τη δυσάρεστη εμπειρία της - «Το ένα μάτι μου φαινόταν πιο ψηλό από το άλλο»
Η Gwyneth Paltrow είναι μια από τις πιο ειλικρινείς διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ που δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία της γήρανσης και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Πρόσφατα, η Paltrow εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια στο κοινό της στο Instagram, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Q+A, ότι πράγματι έχει υποβληθεί σε θεραπείες Botox. Η ηθοποιός περιέγραψε την τρέχουσα προσέγγισή της στην ομορφιά, ενώ ανέφερε μια από τις προηγούμενες εμπειρίες της όπου τα πράγματα πήγαν στραβά και στην πραγματικότητα «έδειχνε φρικτή».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έλαβε ένα ερώτημα από fans: «Δοκιμάσατε ποτέ Botox;» Σε απάντηση, ανέβασε στα stories της στο Instagram, «Θεέ μου ναι. Και επιτυχώς και ανεπιτυχώς, φοβάμαι». Ένας άλλος χρήστης του Instagram ρώτησε το μυστικό πίσω από το λαμπερό δέρμα της ηθοποιού, το οποίο η Paltrow απέδωσε στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας της, τονίζοντας την ακλόνητη αφοσίωσή της σε αυτό.

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Όταν έκλεισα τα 40, βιώνα κάτι σαν κρίση μέσης ηλικίας και έκανα ενέσεις κατά των ρυτίδων σε όλο μου το πρόσωπό και ήταν απαίσιο». Η ίδια εξήγησε τη δοκιμασία, λέγοντας: «Έμοιαζα φρικτή - το ένα μάτι μου φαινόταν πιο ψηλό από το άλλο - και ήταν σίγουρα ένα μεγάλο λάθος, αν και ευτυχώς ήταν προσωρινό».

paltrow_1.jpg

5 σημάδια που δείχνουν ότι περνάς κρίση μέσης ηλικίας

Όσον αφορά την αισθητική χειρουργική είπε: «Νομίζω ότι είναι ωραίο όταν οι γυναίκες το μοιράζονται, γιατί υπάρχει πολλή ντροπή γύρω από τις χειρουργικές επεμβάσεις ή τα ενέσιμα ή τα fillers και θα ήταν ωραίο αν οι άνθρωποι αισθάνονταν σίγουροι για τις επιλογές που έκαναν», ανέφερε η Paltrow. «Αλλά αν θέλουν να έχουν ένα μυστικό ομορφιάς, δεν πειράζει. Είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο – έχω μοιραστεί ότι λειτουργεί για μένα, γιατί έτσι μάθαινα πάντα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

{https://www.instagram.com/p/CxQm3n7uHFI/}

Η 51χρονη ιδρύτρια του Goop μοιράστηκε με ενθουσιασμό την προτίμησή της για μασάζ προσώπου, συμπεριλαμβανομένης της λεμφικής παροχέτευσης και της μυϊκής εργασίας, σε αντίθεση με τις θεραπείες με λέιζερ. Εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για τις θεραπείες με λέιζερ στο πρόσωπο, αναφέροντας περίεργα αποτελέσματα που έχει παρατηρήσει σε ορισμένα άτομα, τα οποία την κάνουν να αισθάνεται άβολα για αυτές τις θεραπείες, περιγράφοντάς το όλο θέμα ως μια ριψοκίνδυνη επιλογή.

Η Paltrow συνέχισε συζητώντας την προοπτική της για τη γήρανση, αποδίδοντας την εμμονή με τις νεανικές εμφανίσεις σε κοινωνικές πιέσεις και όχι σε προσωπικές επιθυμίες. Τόνισε ότι οι γυναίκες πρέπει να αγκαλιάσουν τη γήρανση και να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους, απορρίπτοντας την ιδέα ότι πρέπει να προσπαθούν να παραμείνουν για πάντα νέες.

{https://www.instagram.com/p/Cx6QIA4OWPi/}

Τόνισε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει την ελευθερία να επιλέξει πώς θα προσεγγίσει τη γήρανση, είτε περιλαμβάνει εκτεταμένες αισθητικές επεμβάσεις είτε μια πιο φυσική διαδρομή. Η Gwyneth ενθάρρυνε τις γυναίκες να κάνουν τις δικές τους επιλογές με βάση τις προτιμήσεις και τις αξίες τους.

Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή

Με τα χρόνια, η Gwyneth παρέμεινε ειλικρινής σχετικά με την προσέγγισή της στην περιποίηση του δέρματος και την οπτική της για τη διαδικασία γήρανσης. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2020, η ηθοποιός του Iron Man αποκάλυψε: «Στο παρελθόν, δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θα κάνω πλαστική ή αισθητική επέμβαση, γιατί νομίζω ότι είναι σημαντικό να παραμείνουμε ειλικρινείς με το γεγονός ότι όλοι αλλάζουμε καθώς μεγαλώνουμε».

Και αυτή είναι η πιο σωστή προσέγγιση.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2023 - 07:30