Στέφανος Κασσελάκης - Tyler McBeth: Παντρεύονται σήμερα στη Νέα Υόρκη - Οι ευχές της Έλενας Ακρίτα

19.10.2023
Στέφανος Κασσελάκης - Tyler McBeth: Παντρεύονται σήμερα στη Νέα Υόρκη - Οι ευχές της Έλενας Ακρίτα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στην Ελλάδα τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών έκλογών αλλά είχε έναν πολύ σοβαρό λόγο και ο πολύς κόσμος τον έμαθε μόλις χθες, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πως πρόκειται να παντρευτούν με τον σύντροφό του.

Σήμερα, 19 Οκτωβρίου 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth πρόκειται να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στα Hamptons της Νέας Υόρκης και την ακανοίνωση την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική γραμματεία του κόμματος.

Το ζευγάρι είχε ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ενώ ο κύριος Κασσελάκης μιλά πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άνθρωπο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν εκείνος που τον έκανε να συνειδητοποιήσει τη φύση του και να νιώσει την πραγματική αγάπη.

Όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα Hamptons σε πολύ στενό κύκλο σήμερα και το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύντροφός του επιθυμούν την απόκτηση παιδιών με παρένθετη μητέρα.

Συγκεκριμένα, θέλουν δύο αγόρια, στα οποία θα δώσουν τα ονόματα Απόλλωνας και Ηλίας.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας.

»Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Μεταξύ εκείνων που ευχήθηκαν στο ζευγάρι ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα. «Καλοστέριωτοι! Να ζήσετε και να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι!», διαβάζουμε στη λεζάντα και περιμένουμε τα νέα των νεόνυμφων!

{https://www.instagram.com/p/Cyki_Pzo7L6/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 11:51