Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη» λέει, επιλέγοντας αποχή από τα social media

18.10.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη» λέει, επιλέγοντας αποχή από τα social media
Photo: NDP Photo Agency
Πολύ βαριά η πραγματικότητα και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν μπορεί να τη διαχειριστεί.

Μπορεί να μην δίνει το «παρών» καθηρινά στα social media η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, όμως κάθε φορά που προκύπτει κάποιο σοβαρό ζήτημα εντός ή εκτός Ελλάδας φροντίζει να τοποθετείται δημόσια με στόχο να αφυπνίσει όσους τυχόν έχουν πιο στενό ορίζοντα!

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και τη Γάζα δεν είναι διαχειρήσιμα. Με μία της ανάρτηση, η 30χρονη επιχειρηματίας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων (αλλά και όλων των πλασμάτων που δεν έχουν φωνή, γενικότερα) εξήγησε πως ξεκινά μια αποχή από τα social media και ο λόγος είναι πως θέλει να προστατέψει την ψυχική της υγεία.

«Έχω επιλέξει συνειδητά να απέχω από τα social media για λίγο καιρό. Οι εικόνες από τη Γάζα δεν μου είναι πλέον διαχειρίσιμες και δυστυχώς είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη και ανήμπορη να κάνω κάτι για να βοηθήσω», γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συνεχίζοντας πως «Όταν η ψυχική μας υγεία χτυπάει καμπανάκια κάνουμε ένα βήμα πίσω για να καταφέρουμε να κάνουμε δύο βήματα μπροστά».

{https://www.instagram.com/p/CyieNvTI5QH/}

Κάτω από την ανάρτηση τα μηνύματα συμπαράστασης, θαυμασμού και συμπάθειας φτάνουν μαζικά με τους followers τους από τη μία να συμφωνούν για τη δυσκολία της κατάστασης και από την άλλη να τη χειροκροτούν για την απόφασή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 15:45