Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής: Η αλήθεια για τον γάμο τους που, όχι, δεν έχει γίνει ακόμη

18.10.2023
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής: Η αλήθεια για τον γάμο τους που, όχι, δεν έχει γίνει ακόμη
Όντως πρόκειται να παντρευτούν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, αλλά τον Δεκέμβριο. Οι αναρτήσεις που μας μπέρδεψαν!

Μερικές φωτογραφίες που είδαμε στα stories της Έλενας Τοπαλίδου μας έκαναν να βγάλουμε το, προφανώς βιαστικό, συμπέρασμα πως ο γάμος μεταξύ τους έγινε ήδη. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια παντρεύεται όντως τον αγαπημένο της, ηθοποιό Νίκο Κουρή, αλλά στις 12 Δεκεμβρίου, όπως έσπευσε να διευκρινήσει η φίλη της, διαιτολόγος Ρίτα Σδράλη η οποία μοιράστηκε και τις αρχικές φωτογραφίες.

Αυτό που συνέβη, όπως εξήγησε και η ίδια η Έλενα Τοπαλίδου μιλώντας στο OK Mag, ήταν ότι η ίδια και ο σύντροφός της επισκέφτηκαν την ενορία τους, ως είθισται, για να εκδώσουν το πιστοποιητικό αγαμίας και να δρομολογήσουν τα τυπικά για το μυστήριο. Μαζί τους δυο μάρτυρες, ο Ρίτα Σδράλη και ο Χρήστος Ξυραφάκης ο οποίος με μία ιστορία μοιράστηκε τη συγκινησή του.

3_21.jpg

«Ελενα Τοπαλιδου, Ας παντρευτούμε λοιπόν! Όλα ειναι έτοιμα! Θα περάσουμε τέλεια!», γράφει η Ρίτα Σδράλη και στο πρώτο σχόλιο συμπληρώνει και την ημερομηνία: «12 Δεκεμβρίου ο γάμος».

{https://www.instagram.com/p/CyiMq9xKk9m/}

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος έλειπε από τις προηγου΄μενες φωτογραφίες και αυτό από μόνο του θα ήταν ένα στοιχείο που (εκ των υστέρων βέβαια) θα έρπεπε να μας... πονηρέψει!

1_79.png

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή τους να κάνουν τώρα το «μεγάλο βήμα» λέγοντας τα εξής: «Όταν κάτι δοκιμαστεί και περάσει από πάρα πολλά πράγματα, έρχεται μια στιγμή που όλα τα πράγματα, μεταξύ αυτών και ο γάμος, έχουν μια άλλη σημασία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό, που θα γίνει τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής.

Η ώρα η καλή!
Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 15:22