Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύτηκαν ύστερα από 18 χρόνια σχέσης - Οι πρώτες φωτογραφίες

18.10.2023
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ποζάρουν μαζί με τον μοναχογιό τους, Πέτρο, τον Οκτώβριο του 2023
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ποζάρουν μαζί με τον μοναχογιό τους, Πέτρο, τον Οκτώβριο του 2023 Photo: NDP Photo Agency
«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αλλά πλησιάζει η στιγμή», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Νίκος Κουρής και να που η στιγμή αυτή ήρθε πολύ πιο γρήγορα.

UPDATED: Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η είδηση προέκυψε διάψευση και διευκρίνηση που αναφέρει ότι ο γάμος δεν έχει γίνει ακόμη και ότι ο λόγος της επίσκεψης στην εκκλησία ήταν για τα διαδικαστικά της τελετής.

Οι επικαιροποιημένη είδηση ΕΔΩ.

Αρχική δημοσίευση:

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι «φτυστός» ο πατε΄ρας του και οι δυο τους αποτελούν το αγαπημένο θέμα φωτογράφησης για τη μητέρα του - την καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και τον Κώστα Τσουρό και προβλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως παρόλο που οι δυο τους είναι μαζί τόσα χρόνια, τώρα είναι έτοιμοι να παντρευτούν.

«Όταν κάτι δοκιμαστεί και περάσει από πάρα πολλά πράγματα, έρχεται μια στιγμή που όλα τα πράγματα, μεταξύ αυτών και ο γάμος, έχουν μια άλλη σημασία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό, που θα γίνει τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής.

Χωρίς «πολλά πολλά» λοιπόν, ο γα΄μος αυτός έγινε την Τρίτη 17/10, όπως φαίνεται και οι κουμπάροι του ζεύγους το αποκάλυψαν μέσω stories τα οποία όμως αναδημοσίευσε και η νύφη, Έλενα Τοπαλίδου, την οποία φέτος βλέπουμε και τηλεοπτικά στη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι».

H διαιτολόγος Ρίτα Σδράλη και ο δάσκαλος χορού Χρήστος Ξυραφάκης φαίνεται ότι πα΄ντρεψαν το ζευγα΄ρι και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν. Και βέβαια, παρότι βλέπουμε την πολύ χαρούμενη παρέα στην εκκλησία, όπου είχε πει και ο Νίκος Κουρής ότι θα γινόταν γάμος, νυφικό δεν βλέπουμε και η κουμπάρα γράφει «Πάμε να τους μαρτυρίσουμε», μια λέξη που παραπέμπει σε μάρτυρες πολιτικού γάμου.

Μικρή, αν όχι ουδεμία, σημασία έχουν βέβαια όλα αυτά. Ο Νίκος Κουρής με τα τζιν του και η Έλενα Τοπαλίδου με ένα πουά μαυρόασπρο φόρεμα συδυασμένο με ένα λευκό σακάκι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η ευτυχία τους είναι φανερή!

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι και περιμένουμε νεότερο φωτογραφικό υλικό.

2_24.jpg

3_21.jpg

gamos_1.png

gamos1_1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 15:29