Ο Νίκος Κουρής ποζάρει με τον γιο του - Είναι «φτυστοί» και ξέρουμε ποιος τράβηξε τη φωτογραφία

17.07.2023
Ο Νίκος Κουρής ποζάρει με τον γιο του - Είναι «φτυστοί» και ξέρουμε ποιος τράβηξε τη φωτογραφία
«Σαν πίνακας ζωγραφικής», ή «σαν να βλέπουμε διπλά». Όποιον «τίτλο» και αν βάλεις «στέκει» σε αυτή την απίθανη, πραγματικά, εικόνα που μοιράστηκε, πριν από λίγο ο Νίκος Κουρής.

Διακριτικός είναι στα social media ο Νίκος Κουρής γι' αυτό και η ανα΄ρτηση που έκανε την Τρίτη 17/7 είναι «big deal». Μία φωτογραφία με τον μοναχογιό του Πέτρο, μοιράστηκε ο δημοφικής πρωταγωνιστής και προκάλεσε... ταραχή.

Στη λεζάντα διαβάζουμε το λακωνικό «Με τον Πέτρο» και στη φωτογραφία ένα σωρό άλλα πράγματα!

Πατε΄ρας και γιος, συγκλονιστικά ίδιοι στο προφίλ, κοιτάζονται βαθιά μέσα στα μάτια και η βιβλιοθήκη που έχουν ως φόντο αποτελεί το ιδανικό background για την ατμόσφαιρα που θελημένα ή άθελα απαθανάτισε η φωτογράφος που δεν είναι άλλη από την Ελένη Τοπαλίδου, σύζυγο του Νίκου και μαμά του Πέτρου Κουρή.

{https://www.instagram.com/p/CuzKuYeomMP/}

IQ160: Επικό φινάλε με παθιασμένο φιλί και μια γεύση από... Παρά Πέντε

Ο «μικρός» (για να μην ξεχνιόμαστε) κρατά το κινητό του ως φυσική προέκταση του χεριού ενός εφήβου, έτσι κι αλλιώς, όμως η σύνδεσή τους είναι προφανής, γλυκύτατη και συγκινητική. Η καλλιτέχνης πίσω από το κλικ δίνει ακόμη έναν λόγο στην επιτυχία του: «Και ο φωτογράφος έβαλε ψυχή», γρα΄φει και εμείς χειροκροτούμε!

1_15.png

Ηθοποιός αλλά και χορεύτρια, η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κουρή ε΄δω και 18 χρόνια και εκτός από τον 16χρονο Πέτρο, οι δυο τους θα είχαν σήμερα ακόμη ένα παιδί αν δεν το είχαν χάσει πριν καν γεννηθεί.

Ήταν τρία χρόνια μετά τη γέννηση του Πέτρου, όταν η Έλενα Τοπαλίδου έμεινε πάλι έγκυος σε ένα παιδί που, όμως, δεν ΄έζησε, παρόλο που γεννήθηκε καθώς οι γιατροί δεν είχαν άλλον τρόπο να το πάρουν! «Ήθελα πάρα πολύ κι άλλο παιδάκι. Αλλά το έχασα, τρία χρόνια μετά τον Πέτρο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν κοριτσάκι, 5 μηνών στην κοιλιά μου και χρειάστηκε να το γεννήσω κάπως για να το πάρουν. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκλαψα πολύ», είχε αποκαλύψει η σύζυγος του Νίκου Κουρή μιλώντας παλιότερα στο περιοδικό ΟΚ!

{https://www.instagram.com/p/CfmKXp3KYIk/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 18:17