Dolph Lundgren: Ο θρυλικός Ivan Drago των ταινιών Rocky παντρεύτηκε τη 40 χρόνια νεότερη αγαπημένη του στη Μύκονο

17.07.2023
Dolph Lundgren: Ο θρυλικός Ivan Drago των ταινιών Rocky παντρεύτηκε τη 40 χρόνια νεότερη αγαπημένη του στη Μύκονο
Τρία χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, ο 65χρονος Dolph Lundgren και η 25χρονη Emma Krokdal παντρεύτηκαν και το έκαναν στο νησί των ανέμων όπου βρίσκονται την τελευταία εβδομάδα.

Οι παλιότεροι μάθαμε τον Dolph Lundgren ως το αντίπαλο δέος του Rocky Balboa στις ταινίες του Sylvester Stallone (ξεκινώντας από τη δεκαετία του '80) οι νεότεροι που αγαπούν τις ταινίες δράσης τον γνώρισαν μέσα από τις ταινίες των Αναλώσιμων ενώ μεσολάβησαν αρκετές ακόμη.

{https://www.instagram.com/p/CXE4O74K6sU/?hl=el}

Στα 65 του χρόνια πια, ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα στη Μύκονο την οποία επέλεξε για μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή του. Μαζί του η εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός του, Emma Krokdal, με την οποία μόλις παντρεύτηκαν!

Ο Lundgren και η 25χρονη personal trainer από τη Νορβηγία με την οποία είναι αρραβωνιασμένοι από τον Ιούνιο του 2020, απολαμβάνουν τις μέρες τους στο νησί των ανέμων και μοιράζονται φωτογραφίες στα social media τους.

{https://www.instagram.com/p/CumTAhoLlVt/}

{https://www.instagram.com/p/Cuwn0JlIgqV/}

O Sylvester Stallone μιλά για την κατάσταση του Bruce Willis σήμερα και συγκινεί

Φυσικά η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει το ζευ΄γαρι δεν περνά απαρατήρητη! Σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει πως η αγαπημένη του «είναι ένας άγγελος που στάλθηκε στη γη για να τον βοηθήσει» ενώ παραδέχτηκε πως στη ζωή του είχε σχέσης με γυναίκες που είχαν τα διπλά της χρόνια αλλά ήταν λιγότερο ώριμες από εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/Coq27YWrgrC/}

«Εκείνη είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της κι εγώ πιο νέος από τη δική μου», λέει ο Lundgren συμπληρώνοντας πως η αγαπημένη του είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. «Ήρθε από μία μικρή πόλη της Νορβηγίας. Ήταν παντρεμένη και χώρισε άσχημα περνώντας από διάφορες καταστα΄σεις που δεν περνά κανείς εύκολα στην ηλικία της».

Να ζήσουν!

{https://www.instagram.com/p/CkgdGGRJYmT/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 16:16