Matthew McConaughey - Camila Alves: Το δώρο γενεθλίων του γιου τους ήταν λογαριασμός στο Instagram - Η πρώτη του ανάρτηση

Matthew McConaughey - Camila Alves: Το δώρο γενεθλίων του γιου τους ήταν λογαριασμός στο Instagram - Η πρώτη του ανάρτηση
Eίναι μία από τις πιο αξιολάτρευτες οικογένειες και αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν τους ακολουθείς στο Ιnstagram. Ο λόγος για τον Matthew McConaughey την Camila Alves και τα τρία παιδιά τους.

Και απ’ ότι φαίνεται είναι μια οικογένεια πολύ ενωμένη κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι όλα γίνονται κάτω από σκέψη και συζήτηση. Γιατί όμως το λέμε αυτό; Γιατί ο γιος του Matthew McConaughey, ο Levi, πήρε επιτέλους την ευλογία της μαμάς και του μπαμπά του για να αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram! Ο έφηβος, που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του, μοιράστηκε μια καταπληκτική ανάρτηση ως εισαγωγή στα social media. Ωστόσο, ενώ είναι πολύ χαρούμενος, η μαμά του, παραδέχτηκε ότι νιώθει αγχωμένη.

{https://www.instagram.com/p/Cr9C99IocS8/}

Ακριβώς πριν ο Levi μπει στο Instagram και το TikTok, οι γονείς του, Matthew και Camila, έφτιαξαν ένα βίντεο στο Instagram για να μιλήσουν για το δώρο τους για τα 15α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους και επίσης να μοιραστούν τις ανησυχίες τους.

Matthew McConaughey: Η σύζυγός του αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο του μέσα από μια φωτογραφία

Ο 53χρονος ηθοποιός απευθύνθηκε στον γιο του λέγοντας: «Χρόνια πολλά Levi Alves McConaughey. Μπορείς να το πιστέψεις; Δεκαπέντε χρονών». Ο McConaughey στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γεια, φίλε, η μαμά σου είναι λίγο αγχωμένη σήμερα. Ένα από τα δώρα που σου κάνουμε, ναι, σου επιτρέπουμε σήμερα να γίνεις μέλος του κόσμου των social media».

Το ζευγάρι παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είχε κάνει πολλές συζητήσεις από τότε που ο Levi ήταν 12 σχετικά με την κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσει λογαριασμό.

Στο βίντεο, η 41χρονη Camila Alves εξήγησε: «Όλοι οι φίλοι του το έχουν εδώ και πολύ καιρό. Αντέχαμε». Ο σύζυγός της πρόσθεσε, «Ξέρει ποιος είναι και ξέρει πού πηγαίνει. Νομίζω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Έχει μια υπέροχη ιστορία να πει και να μοιραστεί».

Ο Μatthew περιέγραψε τον Levi ως έναν «πολύ κουλ και σεβαστικό νεαρό άνδρα» και ζήτησε από τους ανθρώπους στο διαδίκτυο να του συμπεριφέρονται το ίδιο. Στη συνέχεια, το ζευγάρι ολοκλήρωσε το βιντεάκι τους λέγοντας ομόφωνα, «Χρόνια πολλά, μπορείτε να τον τσεκάρετε».

{https://www.instagram.com/p/CuZ9Owcpeed/}

Ο Levi άδραξε αμέσως την ευκαιρία και μόλις μια ώρα αργότερα, απάντησε στην ανάρτηση των γονιών του στα social media με ένα σχόλιο: «Μαμά και Mπαμπά σας ευχαριστώ!»

Matthew McConaughey - Camila Alves: Οι 6 βασικοί και αυστηροί κανόνες ανατροφής που ακολουθούν με τα παιδιά τους

{https://www.instagram.com/p/CukHGL_pGcM/?img_index=1}

Ο νεαρός άνδρας έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 215.000 followers στον πρόσφατα ανοιγμένο λογαριασμό του.

Για την πρώτη του ανάρτηση, ο 15χρονος μοιράστηκε ένα συναρπαστικό βίντεο που δείχνει τα ενδιαφέροντα του. Το μοντάζ περιλαμβάνει στιγμές του Levi που ασχολείται με δραστηριότητες όπως σέρφινγκ, καταδύσεις, αναρριχήσεις, σκι, εθελοντική εργασία και στιγμές με φίλους και την οικογένειά του. Το μόνο που έγραψε στη λεζάντα ήταν απλώς «Χαίρομαι που είμαι εδώ».

Και εμείς το ίδιο Levi!

{https://www.instagram.com/p/CuZ8dW0pCFH/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 15:38