John Travolta: Ο συγκινητικός τρόπος που τίμησε μαζί με την κόρη του, τα γενέθλια της γυναίκας του που έχασε πριν από 4 χρόνια

John Travolta: Ο συγκινητικός τρόπος που τίμησε μαζί με την κόρη του, τα γενέθλια της γυναίκας του που έχασε πριν από 4 χρόνια
Ο John Travolta και η κόρη του, Ella Bleu Travolta τίμησαν την Kelly Preston την ημέρα που θα σήμανε την 61η επέτειο των γενεθλίων της.

Την Παρασκευή, ο 69χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια εκπληκτική φωτογραφία της εκλιπούσας συζύγου του καθώς πόζαρε για μια φωτογράφιση, γράφοντας στη λεζάντα, «Χρόνια Πολλά Kelly! Σε αγαπάμε!».

{https://www.instagram.com/p/CyU0yQdAfPg/}

Πολλοί διάσημοι σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία για να τιμήσουν την Preston, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Sharon Stone, η οποία άφησε 4 emoji με καρδούλες.

Ο John Travolta καμαρώνει για το ντεμπούτο της κόρης του στην πασαρέλα

Εκτός από την προσθήκη μιας σειράς emoji με καρδιές στα σχόλια της ανάρτησης του μπαμπά της, η 23χρονη Ella, δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της ως μικρό παιδί, να αγκαλιάζει τη μαμά της, από μια ημέρα που πιθανόν ήταν από παλαιότερα γενέθλια της Preston.

«Χρόνια πολλά μαμά, με εμπνέεις καθημερινά» έγραψε η Ella.

{https://www.instagram.com/p/CyVHD2gOY39/}

Στα σχόλια της ανάρτησης της Ella, η παραγωγός Kimberly Heath-Carrico μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία για την Preston, γράφοντας ότι σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, η Preston είπε σε όλους ότι έπρεπε να φύγει νωρίς γιατί ήταν τα γενέθλιά της κόρης της! «Πόσο πολύτιμο ακόμα και σε μια εποχή που θα μπορούσε να είχε βάλει την καριέρα της πάνω από όλα, επέλεξε την οικογένεια και σε διάλεξε!!! Σε αγάπησε πολύ!!!»

«Ήταν τόσο γνήσια σε όλα όσα έκανε», πρόσθεσε η Heath-Carrico. «Μου έμαθε επίσης πώς να ποζάρω για μια φωτογραφία... ήταν ένας αγαπητός, γλυκός, πολύτιμος άνθρωπος. Είθε να την ενσαρκώσεις σε όλη σου τη ζωή! Ήταν σαν πεταλούδα. Φαινόταν η ομορφιά της και άγγιζε απαλά όλα με ένα τρόπο που ήταν αιθέριος».

Η Preston η οποία παντρεύτηκε με τον Travolta το 1991, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2020 σε ηλικία 57 ετών. Στη φωτογραφία κάτω, ο John Travolta, η Ella και ο Ben, ο μικρότερος γιος του ζεύγους.

{https://www.instagram.com/p/Ctpw07FN4i7/}

Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός του Grease γιόρτασε την επέτειό τους, μοιράζοντας ένα βίντεο με την Ella να περπατά κομψά με ένα όμορφο λουλουδάτο φόρεμα, με την υπόκρουση του τραγουδιού «The Shadow of Your Smile». «Το κοριτσάκι μας, η Ella, στον εορτασμό της επετείου του γάμου μου με την Kelly», έγραψε ο Travolta στη λεζάντα του Instagram. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα!! Ξέρω ότι θα ήταν και η μαμά!».

{https://www.instagram.com/reel/Cw1DT2SJxq2/}

«Σας αγαπώ τόσο πολύ και τους δύο» έγραψε η Ella σε ένα σχόλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2023 - 18:04