Kelly Preston: Η σύζυγος του John Travolta πέθανε - 11 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου τους

13.07.2020
Kelly Preston: Η σύζυγος του John Travolta πέθανε - 11 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου τους
Η Kelly Preston πέθανε ύστερα από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του μαστού, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο σύζυγός της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση που μόλις πριν από λίγο ανακοίνωσε μέσω social media ο John Travolta, o οποίος, στην ουσία αποχαιρέτησε δημόσια την επί 29 χρόνια σύζυγό του. Κι όμως... Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.

Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου Kelly έχασε την δύο ετών μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία μαζί μ ετην αγάπη και τη στήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, καθώς και σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, όπως και σε όλους τους φίλους και τους αγαπημένους που στάθηκαν στον πλευρό της. Η αγάπη και η ζωή της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα πάρω λίγο χρόνο για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που θα χαθούμε για λίγο καιρό. Να γνωρίζετε όμως ότι θα νιώθω την απέραντη αγάπη τις ερχόμενες εβδομάδες, ή και μήνες, όσο θα προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές μας
Με αγάπη
JT.

Με την ίδια φωτογραφία, αποχαιρέτησε τη μητέρα της και η Ella, η 20 ετών μοναχοκόρη του ζεύγους. Στη λεζάντα διαβάζουμε λόγια αγάπης και θαυμασμού που συγκινούν βαθύτατα:

Δεν έχω γνωρίσει κανέναν πιο θαρρελέο, ,δυνατό, όμορφο και δοτικό από εσένα.
Όποιος υπήρξε τυχερός και σε γνώρισε ή βρέθηκε κοντά σου θα συμφωνήσει ότι έχεις μια λάμψη και ένα φως που δεν σταματά ποτέ να λάμπει και που κάνει όσους βρίσκονται κοντά σου να νιώθουν αυτόματα ευτυχισμένοι.
Σ' ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για μένα.
Σ' ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σ' ευχαριτσώ γαι τη βοήθεια και σ' ευχαριστώ που έκανες αυτό τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έκανες τη ζωή τόσο όμορφη και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μαμά ❤️

Η Kelly Preston ήταν 57 ετών και με τον John Travolta είχαν έναν από τους πιο δυνατούς γάμους στο Χόλιγουντ, παρά τα σκάνδαλα και τις στεναχώριες που πέρασαν, με κορυφαία, δυστυχώς, αυτή του θάνατου του πρωτότοκού τους. Ο Jett Travolta [φωτό κάτω] πέθανε το 2009 στις Μπαχάμες όταν έπαθε κρίση επιληψίας -κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο σε παιδιά με αυτισμό με τον οποίο είχε διαγνωστεί- και έπεσε στο μπάνιο όπου και χτύπησε μοιραία το κεφάλι του.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Jett η Kelly έμεινε ξανά έγκυος και στην οικογένεια προστέθηκε ακόμη ένα μέλος. O Ben είναι σήμερα 10 ετών και θρηνεί με τους δικούς του τον χαμό της μητέρας του.

Τόσο ο Travolta όσο η Preston και η κόρη τους, μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες της οικογένειας και την ευτυχία τους με όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια είχε κρατήσει κρυφή την ασθένεια της Kelly Preston, ωστόσο υποψίες υπήρχαν καθώς μερικές φωτογραφίες "φανέρωναν" ότι κάτι συνέβαινε, όπως για παράδειγμα η επόμενη, ενώ μερικές εμφανίσεις της με περούκα δεν είχαν εξηγηθεί αλλιώς.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι το ζευγάρι ζούσε πάντα υπό τις αυστηρές επιταγές της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας που απαζόταν αμφότεροι, δεν πρέπει τελικά να προκαλεί ιδιαίτερη απορία η όποια μυστικοπάθεια και ενδεχόμενη "ιδιαίτερη" (χωρίς τις συμβατικές ιατρικές πρακτικές) αντιμετώπιση της ασθένειας.

Ας ευχηθούμε καλή δύναμη στους δικούς της. Μια οικογένεια διασήμων που έχει "χτυπηθεί" από τη μοίρα και δείχνει να παλεύει πάντα με αγάπη και χαμόγελο.