Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley - Το μήνυμα της μητέρας του ραγίζει καρδιές

13.07.2020
Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley - Το μήνυμα της μητέρας του ραγίζει καρδιές
Τραγικά νέα για την οικογένεια της μοναχοκόρης του "Βασιλιά"! Ο μοναχογιός της έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 27 ετών!

Ο λόγος για τον Benjamin Keough, γιο της Lisa Marie Presley και του πρώτου της συζύγου, μουσικού Danny Keough, ο οποίος είχε στόχο να ακολουθήσει στα πατήματα των γονιών του και του θρυλικού παππού του, όμως, φαίνεται, ότι το βάρος που του έμελλε να σηκώσει ήταν πιο πολύ από όσο μπορούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, ο Ben έστρεψε ένα όπλο στον εαυτό του και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Calabasas, όμως, η αστυνομία δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.

Η Lisa Marie είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, ο οποίος, κατά γενική ομολογία έμοιαζε συγκλονιστικά στον Elvis. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ακόμη και η ίδια η μητέρα του, έχει παραδεχτεί ότι "μερικές φορές ανατρίχιαζε κοιτάζοντάς τον". Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και μάλιστα πέρσι είχαν κάνει και το ίδιο τατουάζ για τη γιορτή της μητέρας το 2009.

Ο Ben θέλησε να ασχοληθεί επίσης με το τραγούδι και υπέγραψε μάλιστα ένα συμβόλαιο μαμούθ με δισκογραφική, αξίας $5 εκατομμυρίων, όμως δεν προέκυψε η αναμενόμενη επιτυχία. Εμφανίστηκε αρκετές φορές στο πλευρό της μητέρας του αλλά μέχρι εκεί.

O μάνατζερ της Lisa Marie, Roger Widynowski μετέφερε στο TMZ τα συναισθήματά της ύστερα από την τραγωδία αυτή: "Είναι ολοκληρωτικά καταρακωμένη, απαρηγόρητη, συντετριμμένη, όμως προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και την μεγαλύτερη κόρη της, Riley. Το λάτρευε αυτό το παιδί. Ήταν η αγάπη της ζωής της".

Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που είδαμε στα social media έρχεται από τον λογαριασμό της Lisa Marie Presley. Στη λεζάντα διαβάζουμε "Η μαμά λεαινα με όλα τα κουτάβια της" και βλέπουμε την ίδια ανάμεσα στον Ben και τη μεγάλη του αδελφή, ηθοποιό και μοντέλο, Riley Keough (31) και τις 11χρονες δίδυμες ετεροθαλείς αδελφές τους, Finley και Harper, καρπό του έρωτα της Lisa Marie με τον δεύτερο (και πρώην, επίσης) σύζυγό της, Michael Lockwood.

Mama Lion with cubs ❤️🖤💚💙🦁🥰

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on Jun 20, 2019 at 3:34pm PDT