Johnny Depp: "Γινόταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Amber"

13.07.2020
Johnny Depp: "Γινόταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Amber"
Τι δήλωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο ο 57χρονος ηθοποιός

Ο Johnny Depp κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου πως η πρώην σύζυγός του, Amber Heard, τον ανάγκαζε να της δίνει όλη την προσοχή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "γινόταν κόλαση" αν δεν υπάκουε στους «κανόνες» της.

Δες και αυτό: Johnny Depp: Παραδέχεται πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά

Η Heard ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Depp της είχε πετάξει ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας, κάτι που ο ίδιος αρνείται, ενώ παράλληλα εκείνος έχει καταθέσει αγωγή για ένα άρθρο της εφημερίδας Sun, στο οποίο αναφέρεται πως κακοποιούσε την Heard, γεγονός που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι του.

Μιλώντας για την σχέση του με την 34χρονη ηθοποιό, ο Depp είπε στο δικαστήριο πως ήταν "φυσιολογικό" για το ζευγάρι να τρώνε μπροστά από την τηλεόραση ή να βρίσκονται ξαπλωμένοι μαζί στον καναπέ. Παρ'όλα αυτά, "μερικές φορές, από το πουθενά, αν το χέρι μου δεν κρατούσε το δικό της ή δεν την είχα αγκαλιά ή κάτι τέτοιο, το άρπαζε και το έβαζε στους μηρούς της, ώστε μετά να της δώσω την προσοχή που ήθελε. Ήταν σαν να υπήρχαν κανόνες, είχε μια ρουτίνα και αν δεν ανταποκρινόταν σε αυτά που ήθελε, αυτό γινόταν πρόβλημα", είπε ο ίδιος.

Αυτό το είδες; Πειρατές της Καραϊβικής: Δε φαντάζεσαι την πασίγνωστη ηθοποιό που θα παίξει σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Την τέταρτη ημέρα της δίκης, ακούστηκε επίσης ότι ο Depp εμφανίστηκε αργοπορημένος στα 30ά γενέθλια της Heard το 2016 επειδή λίγο νωρίτερα είχε πληροφορηθεί την κακή κατάσταση των οικονομικών του, και αργότερα πήγε στο κρεβάτι για να αποφύγει τυχόν αντιπαράθεση μαζί της αφού, όπως ο ίδιος λέει, εκείνη είχε "έκρηξη οργής" με την καθυστέρησή του.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από 2015 μέχρι το 2017. Στη δίκη, μάρτυρες είναι και οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού, Vanessa Paradis και Winona Ryder, και αναμένεται να καταθέσουν μέσω βιντεκλήσης τις επόμενες ημέρες.