John Travolta: Το συγκινητικό homemade βίντεο που «σκηνοθέτησε» για τα 13α γενέθλια του γιου του

John Travolta: Το συγκινητικό homemade βίντεο που «σκηνοθέτησε» για τα 13α γενέθλια του γιου του
Ο John Travolta και η κόρη του Ella γιόρτασαν τα 13α γενέθλια του Benjamin Travolta, του μικρότερου γιου του John και της αείμνηστης Kelly Preston. Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του νεαρού Travolta στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ειδικές αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός συγκινητικού βίντεο.

Ο πατέρας του, John, και η αδερφή του, Ella, τίμησαν το αγόρι με αναρτήσεις στο Instagram, με τον ηθοποιό να βγάζει τον σκηνοθέτη μέσα του, δημιουργώντας ένα σύντομο αλλά αξιαγάπητο βίντεο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το αγοράκι μου είναι τώρα έφηβος», έγραψε ο σταρ του Grease στο homemade κλιπ. «Ο Ben γίνεται 13 σήμερα. Σε αγαπώ, γιε μου!» Το μοντάζ περιελάμβανε βίντεο από την παιδική ηλικία και φωτογραφίες του Ben, κάτω από τους ήχους του τραγουδιού You Are the Sunshine of My Life του Stevie Wonder.

{https://www.instagram.com/p/C0AkgCyt14w/}

Η Ella Travolta επέλεξε μια φωτογραφία του μικρού της αδερφού για να τονίσει την ειδική περίσταση. «Χρόνια πολλά, γλυκέ μου Benjamin, νιώθω σαν χθες που ήσουν τόσο μικρός και τώρα είσαι 13!! Σε αγαπώ», έγραψε η 23χρονη.

{https://www.instagram.com/p/C0AzBXhOdso/}

Ωστόσο, το ταξίδι της οικογένειας σημαδεύτηκε τόσο από στιγμές χαράς όσο και από βαθιά απώλεια. Εκτός από την Ella και τον Ben, ο John είχε και ένα τρίτο παιδί, τον Jett Travolta, με τη γυναίκα του, Kelly Preston. Δυστυχώς, έχασαν τον Jett το 2009 σε ηλικία 16 ετών λόγω επιληπτικής κρίσης κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.

{https://www.instagram.com/p/B-8grGtHH8D/}

Έντεκα χρόνια αργότερα, η Preston έφυγε από τη ζωή στα 57 της, μετά από γενναία μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο του μαστού.

{https://www.instagram.com/p/B-58JaUnaBx/}

Ο Τραβόλτα έγινε single μπαμπάς όταν η σύζυγός του, πέθανε το 2020. Από τότε, είναι πιο αφοσιωμένος από ποτέ στην ανατροφή των παιδιών του, δείχνοντας μια πιο τρυφερή πλευρά από αυτή του εμβληματικού ηθοποιού.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 16:12