Νόνη Δούνια: «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας»

28.11.2023
Νόνη Δούνια: «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας»
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (28/11) η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια και η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζονται πολλά χρόνια, από τις αρχές της δεκαετίας του '90 για την ακρίβεια, όταν αμφότερες ξεκινούσαν τις καριέρες τους. Τις δύο γυανίκες συνδέει μία πολύ ζεστή σχέση για την οποία η οικοδέσποινα καμάρωσε ιδιαίτερα στην αρχή της συνάντησής τους, κάνοντας, φυσικά και πλάκα για τη διαφορά ύψους τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε από προσωπικά ζητήματα και σε κάποιο σημείο, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως «δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας καθώς είμαστε πάντα οι γονείς τους».

Νόνη Δούνια: Της απέδωσαν τον όρο celebrity, δεν συμφωνεί και αντέδρασε δημόσια - Και πολύ καλά έκανε

«Είναι καλό να έχουμε καλή σχέση επικοινωνίας και να λέμε πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν θα είναι οι φίλοι μας τα παιδιά μας, είμαστε οι γονείς τους. Είμαστε εκεί για να τους διδάξουμε, πράγματα τα οποία θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους και πολλές φορές κάποια από αυτά μπορεί να είναι και αρνητικά», είπε η πρώην εστεμμένη η οποία έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη, τον 18χρονο Στάθη και τη 17χρονη Ρία.

{https://www.instagram.com/p/CsNnq54oRdJ/}

Στη συνέχεια της συζήτησης η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο και στη μητέρα της, η οποία, όπως τόνισε ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή της. «Ήμουν τυχερή σε αυτό", είπε, συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο υπογραμμίζοντας πως στα προβλήματα, ακόμη και σήμερα, η μαμά της φέρνει μια πιο ήρεμη προσέγγιση από εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CajsQLAqfp2/}

Η συζήτηση, φυσικά, ήρθε και στα επαγγελματικά καθώς φέτος βλέπουμε τη Νόνη Δούνια στην ομάδα του Κώστα Τσουρού στη νέα του εκπομπή με τίτλο «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

Νόνη Δούνια: Αυτός ήταν ο λόγος που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά και θέλω να εργάζομαι και να βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως άνοιξε το τηλεφωνάκι της, πήρε 10 τηλέφωνα και ύστερα από 2 μέρες χτύπησε το τηλέφωνό της. «Έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», εξήγησε τονίζοντως πως βρίσκεται σε μια φάση της ζωή της που θεωρεί ότι το πώς βλέπει εκείνη τα πράγματα έχει τεράστια σημασία.

Η Ρέα Τουτουντζή ποζάρει με τη Νόνη Δούνια και δίνει την καλύτερη συμβουλή

«Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω πω πω, ωχ τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί», είπε η Νόνη Δούνια ενώ σε όλους εκείνους που θεωρούν πως είναι μιας μορφής υποβιβασμός τό ότι όταν έφυγε από την τηλεόραση ήταν παρουσιάστρια και επέστρεψε ως μέλος πάνελ απαντά ως εξής: «Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.11.2023 - 17:51