Ben Affleck: Ο απρόσμενος λόγος από την καθημερινότητα με την Jennifer Lopez που του δημιουργεί προβλήματα

02.12.2023
Ben Affleck: Ο απρόσμενος λόγος από την καθημερινότητα με την Jennifer Lopez που του δημιουργεί προβλήματα
Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Γεγονός. Και στο Χόλιγουντ ισχύει ακριβώς η ίδια συνθήκη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στα διάσημα ζευγάρια τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Σκέψου δηλαδή να μην έχεις ουσιαστικά κανένα απόρρητο, χω΄ρια των τρελό όγκο υποχρεώσεων, μεταξύ άλλων! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται τόσο πολύ όταν τα ζευγάρια διασημοτήτων διαρκούν δεκαετίες επί δεκαετίες, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο με όλη αυτή την πρόσθετη πίεση.

Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εμφανίζονται σχεδόν παντού και πάντα μαζί. Και σίγουρα έχουν και τα καβγαδάκια τους. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, τα προβλήματα εστιάζονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

{https://www.instagram.com/p/C0JnIdjLbib/}

Όσοι παρακολουθούν τους Bennifer 2.0 από τότε που αναζωπυρώθηκε ο έρωτάς τους, το πιθανότερο είναι να έχουν παρατηρήσει μερικά πράγματα: την μονίμως κουρασμένη έκφραση του Affleck, τη γλώσσα του σώματός του και, φυσικά, ότι ο Affleck φαίνεται να είναι πάντα αυτός που βρίσκεται στη θέση του οδηγού στις εξόδους του.

Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, ο ηθοποιός «συνελήφθη» από τους παπαράτσι να αφήνει τη Lopez στο γυμναστήριο. Και όπως λένε οι πληροφορίες, το να κάνει συνεχώς τον σοφέρ της γυναίκας του, του προκαλεί προβλήματα.

Jennifer Lopez: Η εξομολόγηση για τον ρόλο του Ben Affleck στη ζωή της

«Μισεί την οδήγηση και νιώθει πολύ πιο ασφαλής να οδηγεί άλλος. Από τη σκοπιά της η J.Lo, θεωρεί ότι είναι καθήκον του άντρα της να τη μεταφέρει από μέρος σε μέρος με ασφάλεια», είπε η πηγή στο OK σημειώνοντας ότι «Ο Ben έχει κουραστεί λίγο να είναι ο σοφέρ της. Μπορεί να προσλάβει έναν οδηγό - ίσως στείλει έτσι ένα μήνυμα!».

Πρόσθεσε, «Είναι παραπάνω από το κανονικό πίσω από το τιμόνι, είναι περίεργο που δεν έχει μικροατυχήματα».

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ένας επαγγελματίας σοφέρ θα είναι αυτός που θα σώσει το ζευγάρι.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 16:27