Η Linda Evangelista δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής και συγκλονίζει

01.02.2024
Η Linda Evangelista δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής και συγκλονίζει
Έχοντας επιζήσει δύο φορές από τον καρκίνο του μαστού, η Linda Evangelista αντιμετωπίζει την πραγματικότητα κατάματα - και δημόσια!

«Ξέρω ότι έχω ένα πόδι στον τάφο, αλλά βρίσκομαι σε εορταστική διάθεση. Πέρασα μερικά πολύ άσχημα και σοβαρά ζητήματα υγείας και τώρα γιορτάζω που είμαι ζωντανή», έλεγε πριν από μερικούς μήνες η Linda Evangelista περνώντας σε μια εξωστρέφειας ύστερα από χρόνια απομόνωσης στην οποία είχε «καταδικάσει» τον εαυτό της λόγω της παραμόρφωσης που υπέστη ύστερα από αισθητική επέμβαση.

Η 58χρονη θρυλική καλλονή αποκάλυψε πως πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα στα τελευταία 5 χρόνια, μοιράστηκε με ειλικρίνεια την εμπειρία της και τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστεί και εικόνες από τα σημάδια της.

Στο πλαίσιο ενός project που έκανε για το γερμανικό περιοδικό Zeit, η Linda αφέθηκε στα χέρια της διάσημης φωτογράφου Cass Bird και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.

«Αυτό συνέβη όταν η Cass Bird με έσπρωξε να βγω έξω από τη ζώνη ασφάλειάς μου - και χαίρομαι που το έκανε», γράφει η Linda ευχαριστώντας τη φωτογράφο και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το project.

{https://www.instagram.com/p/C2zniN5OFam/}

Τα μηνύματα κα΄τω από την ανάρτηση είναι εκατοντάδες και ξεχειλίζουν θαυμασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη καθώς δεν είναι λίγες οι γυναίκες που εμπεύστηκαν από την κίνηση αυτή αλλα΄ και τα λόγια της που στάθηκαν «βράχοι» στις δικές τους περιπέτειες.

Ο γιος της Linda Evangelista έγινε 16 ετών - Ξέρεις ποιος διάσημος δισεκατομμυριούχος είναι ο πατέρας του;

Η επιστροφή της Linda Evangelista στον χώρο της μόδας είναι εντυπωσιακή, πάντως, με 7 εξώφυλλα για τον Ιανουάριο. Ιδού μερικά εξ αυτών, για τ VMagazine και το Perfect:

{https://www.instagram.com/p/C2FtMybLqgS/}

{https://www.instagram.com/p/C2NBXSZN2_q/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2024 - 18:38