Julia Roberts: Η σπάνια αγαπησιάρικη φωτογραφία που μοιράστηκε για τα γενέθλια του άντρα της

01.02.2024
Η Julia, ο Danny και τα τρία παιδιά του στη μόνη οικογενειακή selfie που έχουν μοιραστεί ποτέ
Η Julia, ο Danny και τα τρία παιδιά του στη μόνη οικογενειακή selfie που έχουν μοιραστεί ποτέ
55 ετών έγινε στις 31 Ιανουαρίου ο Danny Moder και η διάσημη σύζυγός του τού αφιέρωσε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Δεν το κάνει συχνά όμως να που η Julia Roberts θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της και για τον λόγο αυτό μοιράστηκε μία γλυκύτατη κοινή τους φωτογραφία που ξεχειλίζει αγάπη.

«Χρόνια Πολλά σε αυτόν τον απίθανο άντρα που φωτίζει όλο μας τον κόσμο», γράφει η 56χρονη σταρ και στη φωτογραφία τη βλέπουμε να χαλαρώνει νωχελικά στα πόδια του αγαπημένου της κοιτάζοντάς τον με λατρεία με εκείνον να της ανταποδίδει το βλέμμα, βέβαια.

{https://www.instagram.com/p/C2xXM8DLIBB/}

Η διάσημη ηθοποιός γενικά κρατά τη σχέση και την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο Today τον Δεκέμβη είχε, κάπως... «ξεφύγει».

«Τα πάντα ξεκινούν με τον Danny Moder», είπε η Roberts στην οικοδέσποινα Hoda Kotb. «Είναι πραγματικά η άγκυρά μας και ο άνθρωπός μας. Και με τον πιο όμορφο τρόπο είναι ο καπετάνιος του πλοίου μας. Πραγματικά», καμάρωσε με τρυφερότητα η Julia, η οποία έχει παραδεχτεί πως η ζωή της, στην ουσία, ξεκίνησε όταν τον γνώρισε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Mexican όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt και εκείνος ήταν πίσω από τις κάμερες.

{https://www.youtube.com/watch?v=LyujCIHTiHc&ab_channel=Amblin}

Julia Roberts- Danny Moder: Πώς ένα σκάνδαλο μπορεί να καταλήξει σε έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων

Εκείνη την περίοδο η Roberts ήταν αρραβωνιασμένη με τον Benjamin Bratt και ο Moder παντρεμένος με τη Vera Steimberg. Και οι δύο σχέσεις έληξαν πολύ σύντομα και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2002.

Παρά τις φήμες που τους θέλουν κάθε τρεις και λίγο να χωρίζουν η Julia Roberts και ο Danny Moder παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι έχοντας στο πλευρό τους τα τρία παιδιά τους, τα 19χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus και τον 16χρονο Henry.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2024 - 18:06