Julia Roberts- Danny Moder: Πώς ένα σκάνδαλο μπορεί να καταλήξει σε έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων

11.06.2022
Julia Roberts- Danny Moder: Πώς ένα σκάνδαλο μπορεί να καταλήξει σε έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων
Δεν ξεκινούν όλες οι ιστορίες αγάπης ως παραμύθια και μερικές από αυτές μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερα περίπλοκη αρχή. Αυτό συνέβη με τον γάμο της Julia Roberts και του Danny Moder, ο οποίος ξεκίνησε με ένα μικρό σκάνδαλο. Η γνήσια αγάπη, από την άλλη, μπορεί να αντέξει κάθε εμπόδιο και το ζευγάρι έχει αποδείξει πόσο αχώριστο έχει παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η πρώτη τους συνάντηση χρονολογείται στις αρχές του 2000

Στα είκοσι της, η ηθοποιός βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, μετά από τεράστιες επιτυχίες στο box office όπως το Pretty Woman. Όσο ήταν ακόμα στην κορυφή του κόσμου, η Roberts έβγαινε με πολλούς επιτυχημένους άντρες, συμπεριλαμβανομένων των Kiefer Sutherland και Liam Neeson.

Ενώ γύριζε την ταινία The Mexican του 2001 με τον Brad Pitt, η Julia έγινε φίλη με έναν εντυπωσιακό εικονολήπτη ονόματι Danny Moder. Εκείνη την εποχή, η Julia ήταν αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Benjamin Bratt ενώ ο Danny ήταν παντρεμένος με την makeup artist Vera Steimberg.

Δεδομένων των περιστάσεων, διατήρησαν τη σχέση τους ως συνάδελφοι, αλλά άφησαν το στίγμα τους ο ένας στον άλλον, «Έβλεπα πόσο υπέροχος ήταν, αλλά ήμασταν και οι δύο σε σχέσεις, οπότε ήμασταν απλώς φίλοι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Julia Roberts: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Μετά από ένα θυελλώδες ξεκίνημα, η Julia και ο Danny παντρεύτηκαν

Υπήρξε μεγάλος σάλος όταν ο Moder και η Roberts άρχισαν να βγαίνουν. Η πρώην σύζυγος του Danny, Vera δίσταζε να υπογράψει τα έγγραφα διαζυγίου καθώς δεν ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει το γάμο. Έτσι, η Roberts προσπάθησε να τη ντροπιάσει φορώντας ένα μπλουζάκι με τις λέξεις «A Low Vera», υπονοώντας τη σύζυγο του Μoder. Ωστόσο, το 2003, η ηθοποιός ξεκαθάρισε τη χειρονομία: «Ήταν προσωπικό. Στηρίζω το μπλουζάκι μου».

Η κατηγορία ότι προκάλεσε το διαζύγιό τους, «στοίχειωνε» τη Julia για αρκετά χρόνια, ωστόσο, έχει απορρίψει σταθερά κάθε εικασία σχετικά με αυτό. «Τα τακτοποίησε όλα αυτός και χωριστά από εμένα. Και τακτοποίησα τη ζωή μου χωριστά από αυτόν. Νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος που ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον».

Πέρα από το δύσκολο ξεκίνημα, η Julia και ο Danny έκαναν επίσημη τη σχέση τους στις 4 Ιουλίου 2002, σε μια ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της Julia στο Νέο Μεξικό.

Δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, το ευτυχισμένο ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα Phinnaeus και Hazel τον Νοέμβριο του 2004. Το τρίτο τους παιδί, ο Henry, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2007.

Παρά τη δημοσιότητα της, η Roberts κρατά την προσωπική της ζωή ιδιωτική, χωρίς καν να επιτρέπει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», ισχυρίστηκε η Julia. «Θέλουμε απλώς να έχουμε την οικογενειακή μας ζωή και να μη μας την παραβιάζουν».

Julia Roberts: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρη της στις Κάννες

Η αγάπη της Julia και του συζύγου της, o ένας για τον άλλον, καθρεφτίζεται στα παιδιά τους — «Έχουμε αυτά τα 3 ανθρώπινα όντα που είναι απλώς μια πλήρης αντανάκλαση της στοργής που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον». Η σχέση τους δουλεύει επειδή εκτιμούν πραγματικά και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και παρόλο που είναι μαζί για πολύ καιρό, οι δύο τους δίνουν προτεραιότητα στον έρωτά τους πάνω από τα άλλα.

Η Julia και ο Danny είναι μια δυνατή ομάδα και στο σπίτι και στα γυρίσματα

Η Julia και ο Moder δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον: μοιράζονται το πάθος τους για τον κινηματογράφο, συνδυάζοντας την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή. Η Julia επαίνεσε τον σύζυγό της που τη βοήθησε να ενισχύσει τον ρόλο της στην ταινία The Secret in Their Eyes, αλλά οι δύο τους έχουν επίσης συνεργαστεί σε πολλά άλλα projects.

«Ήταν καταπληκτικό. Ήταν τόσο υπέροχο. Είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο στον πλανήτη, γι' αυτό μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί του και μου αρέσει η εργασιακή του ηθική. Η άποψή του είναι πραγματικά πολύτιμη για μένα», θυμάται η Julia για την εμπειρία της μαζί του στα γυρίσματα.

H σχέση τους εξακολουθεί να είναι δυνατή μετά από 20 χρόνια γάμου

Παρά τη μυστικότητά τους σχετικά με τις εικασίες για την προσωπική τους ζωή, η Julia και ο Danny απολαμβάνουν να μοιράζονται περιστασιακά στιγμές από τον ευτυχισμένο τους γάμο. Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 20η επέτειο του γάμου του ζευγαριού και η σχέση τους δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή. Όταν ρωτήθηκε για το κλειδί της μακροχρόνιας σχέσης τους, η Julia απάντησε: «Είκοσι χρόνια φιλάω τον Danny Moder», είπε. «Αυτό είναι το μυστικό. Μη σταματήσεις ποτέ να φιλάς!».

Νικολέτα Μακρή