Η Jennifer Lopez παρέλαβε τιμητικό βραβείο, συγκινήθηκε, ευχαρίστησε φίλους και εχθρούς και μας έκανε να δακρύσουμε μαζί της

06.06.2022
Η Jennifer Lopez παρέλαβε τιμητικό βραβείο, συγκινήθηκε, ευχαρίστησε φίλους και εχθρούς και μας έκανε να δακρύσουμε μαζί της
Μια μακριά και πολύ ενδιαφέρουσα λίστα από διαφορετικά "ευχαριστώ" είχε ετοιμάσει για τον ευχαριστήριο λόγο της η JLo, στην οποία συμπεριέλαβε όσους αγάπησε, όσους της ράγισαν την καρδιά, όσους της δυσκόλεψαν τη ζωή και όσους δεν πίστεψαν σ' εκείνη. Αναφέρθηκε φυσικά στον Ben Affleck και στα παιδιά της αλλά και στον πιο κοντινό της άνθρωπο ο οποίος, όπως είπε "πίστεψε σ' εκείνη περισσότερο και από την ίδια". Και το δάκρυ κύλησε... κορόμηλο!

Τα 2022 MTV Movie & TV Awards πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες χθες Κυριακή 5/6/2022 και ένα από τα Highlights της βραδιάς ήταν, χωρίς αμφιβολία, η βράβευση της Jennifer Lopez με το τιμητικό βραβείο μιας ολόκληρης γενιάς (The Generation Award)

Στα 52 της χρόνια, πανέμορφη, εντυπωσιακή, πιο σίγουρη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ -κατά δική της ομολογία- η Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο και μιλώντας στον κόσμο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Με χείλη τρεμάμενα και ραγισμένη φωνή η Λατίνα σταρ ξεκίνησε να ευχαριστεί όλους όσους την έφεραν σε αυτή τη θέση (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) και κέρδισε -ακόμη περισσότερο- τον θαυμασμό, την αγάπη και τον σεβασμό των fans της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά αλλά και εκείνους που ράγισαν την καρδιά μου. Εκείνους που ήταν αληθινοί αλλά και εκείνους που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω την αληθινή αγάπη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είπα εγώ ψέματα στον εαυτό μου γαιτί με αυτό τον τρόπο ήξερα ότι έπρεπε να ωριμάσω», είπε μεταξύ άλλων η JLo ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε την απογοήτευση και την αποτυχία που την έμαθαν να είναι δυνατή και τα παιδιά της που την έμαθαν να αγαπά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους μου μου είπαν, κατάφατσα, ή και όταν δεν ήμουν παρούσα, ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς. Και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει χωρίς τους fans που έχουν δει τις ταινίες», συνέχισε με δάκρυα στα μάτια η JLo φωνάζοντας στο κοινό πόσο τους αγαπάει, μεταξύ ζητοκραυγών που δεν σταματούσαν!

Για το τέλος, η Jennifer είχε ένα ειδικό ευχαριστώ για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι της από την πρώτη κιόλας στιγμή, εκείνον που στάθηκε βράχος ακόμη και στα δύσκολα, τον μάνατζέρ της, Tony Medina, ο οποίος παρακολουθούσε συγκινημένος από τα παρασκήνια.

Όσο για τον Ben της; Φυσικά τον ανέφερε κι εκείνον, φωνάζοντας στο τέλος (σ' εκείνον και στους υπόλοιπους στο σπίτι) να την περιμένουν για δείπο. "θα είμαι εκεί μέχρι τις 7" είπε χαρακτηριστικά!

Ζωή Κίττα