Julia Roberts: Η selfie της που δείχνει μια πλευρά του εαυτού της που σπάνια βλέπουμε

Julia Roberts: Η selfie της που δείχνει μια πλευρά του εαυτού της που σπάνια βλέπουμε
Η πρόσφατη selfie της Julia Roberts προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους fans της τόσο στους παλιούς όσο και στους νέους. Γιατί; Επειδή δείχνει μια πλευρά της που δεν μπορούν ποτέ να δουν οι περισσότεροι fans: πρόσωπο λαμπερό χωρίς μακιγιάζ!

Το Σάββατο η αγαπημένη σταρ μοιράστηκε μια εξαιρετικά σπάνια selfie στο Instagram της. Η λεζάντα έγραφε «Γεια! 👋. Το Leave the World Behind είναι στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου! Φάτε και μετά πηγαίνετε να το δείτε». Το Leave the World Behind είναι η τελευταία τανία της ηθοποιού που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix.

{https://www.instagram.com/p/CzxTBK8rFDf/ }

Σωστά, η Roberts μοιράστηκε μια selfie χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρο και δείχνει όσο πιο λαμπερή γίνεται! Όχι μόνο φαίνεται απίστευτη με τη μαύρη μπλούζα που αναδεικνύει τις κόκκινες αποχρώσεις στις μακριές μπούκλες της, αλλά φαίνεται και υπέροχη με το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ! Μην μας παρεξηγείτε, η Roberts φαίνεται πάντα απολύτως όμορφη με όποιο μακιγιάζ ή στυλ επιλέξει, αλλά σε αυτή τη selfie είναι εντυπωσιακή χωρίς μακιγιάζ αναδεικνύοντας το φυσικό της δέρμα!

Julia Roberts: Η ξεχωριστή ανάρτηση για την επέτειο που τη «λύγισε»

Κι ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ασχολείται αποκλειστικά με την αγάπη και την ευεξία, το να βλέπεις αυτή τη selfie χωρίς μακιγιάζ είναι αρκετά σπάνιο. Η Roberts δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν το κάνει, εμφανίζεται είτε με φίλους ή οικογένεια είτε για κάποιο επαγγελματικό project.

Η Roberts σπάνια δίνει συνεντεύξεις, επιλέγοντας να κρατήσει ιδιωτικά πολλά από τη νοοτροπία και τη ζωή της. Ωστόσο, σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Allure, μίλησε για το «κλειδί της ομορφιάς». Όπως είπε: «Το κλειδί για την ομορφιά είναι να κοιτάς πάντα κάποιον που σε αγαπάει πραγματικά».

Τελευταία τροποποίηση στις 25.11.2023 - 20:31