5 διάσημες που αποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα γκρίζα τους μαλλιά 

26.11.2023
5 διάσημες που αποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα γκρίζα τους μαλλιά 
Η στιγμή που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και ανακαλύπτεις τις πρώτες σου γκρίζες τρίχες δεν μπορεί με τίποτα να ξεχαστεί.

Και παρόλο που ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις με αυτό το θέαμα, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα αν θα βάψεις τις γκρίζες τρίχες σου ή θα τις αποδεχθείς. Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες αρχίζουν να μιλάνε ανοιχτά για το ότι γκριζάρουν και για το πώς νιώθουν πραγματικά με αυτό.

Εμείς πιστεύουμε ότι τα γκρίζα μαλλιά φαίνονται υπέροχα και επικροτούμε αυτές τις γενναίες και γεμάτες αυτοπεποίθηση διάσημες γυναίκες που δεν ντρέπονται να τα δείξουν.

Πώς τα μαλλιά σου αλλάζουν με την ηλικία - και όχι, δεν είναι μόνο οι γκρίζες τρίχες

Jane Fonda

Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της με τα γκρίζα μαλλιά της στα Όσκαρ το 2020. «Είμαι τόσο χαρούμενη που τα άφησα να γκριζάρουν. Αρκετά με τον τόσο πολύ χρόνο που χάθηκε, τα τόσα χρήματα που ξοδεύτηκαν, τα τόσα πολλά χημικά - τα έχω καταφέρει», είπε.

{https://www.instagram.com/p/B8X9ldhAkos/}

Chrissy Teigen

Αν και δεν έχει δείξει ακόμα τα γκρίζα μαλλιά της, το μοντέλο και ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της όταν ανακάλυψε τις λευκές της τρίχες. «Έχω μια τούφα γκρίζων μαλλιών που μοιάζει με skunk και στην πραγματικότητα την αγαπώ πολύ. Τα όνειρά μου της Cruella γίνονται πραγματικότητα», έγραψε στο Twitter.

{https://www.instagram.com/p/CZK_uuwPRYe/}

10 διάσημες γυναίκες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και δε «μασάνε»

Helen Mirren

Η βραβευμένη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για το ότι αγκαλιάζει τη γήρανση. Η σταρ του Woman in Gold πιστεύει ότι μερικοί άνθρωποι φοβούνται να γκριζάρουν επειδή αυτό σημαίνει ότι ανήκουν σε διαφορετική ηλικιακή ομάδα.

«Και, φυσικά, είσαι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Λυπάμαι, αλλά είσαι! Λοιπόν, γιατί να μην το αγκαλιάσουμε, να το ακολουθήσουμε και να το καλωσορίσουμε; Κάντε το κάτι θετικό σε αντίθεση με ένα αρνητικό πράγμα», είπε.

{https://www.instagram.com/p/BuSqHkMjqyN/}

Jamie Lee Curtis

Η 63χρονη ηθοποιός έχει αποδεχθεί τα γκρίζα μαλλιά της εδώ και χρόνια. Μοιράστηκε ότι κατάλαβε για πρώτη φορά ότι δεν ήθελε πια να βάφει τα μαλλιά της όταν πήγε σε ένα κομμωτήριο. «Προσπάθησα να κάνω ότι μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου. Προσωπικά το ένιωσα εξευτελιστικό. Στο κομμωτήριο, η μυρωδιά των χημικών, η αίσθηση αυτού του χρώματος στα μαλλιά μου, το να φοράω τα διάφορα πράγματα, να κάθομαι κάτω από το πιστολάκι μαλλιών, έλεγα: “Για ποιο λόγο;”» είπε.

{https://www.instagram.com/p/CXjmm-cP3dr/}

Ποια είναι η βιταμίνη που μπορεί να καθυστερήσει τα γκρίζα μαλλιά

Selma Blair

Η σταρ γκρίζαρε μετά από χημειοθεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Αν και δεν της ήταν εύκολο να δεχτεί το νέο της look, η ηθοποιός αποφάσισε να μην βάψει τα μαλλιά της.

Η ίδια έδειξε με περηφάνια το νέο της στυλ στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Έκοψα τα μαλλιά μου κοντά. Θα τα αφήσω λοιπόν κοντά και γκρι, κάτι που δεν ήθελα ποτέ να κάνω. Το εξίσωσα με την παραίτηση. Και ίσως το να εγκαταλείπεις τα μακριά, καστανά μαλλιά, με χρονοβόρες και ακριβές ανταύγειες, δεν είναι απαραίτητα μια εγκατάλειψη».

{https://www.instagram.com/p/B89_S-knuxa/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.11.2023 - 20:31