10 διάσημες γυναίκες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και δε «μασάνε»

22.08.2023
Gal Gadot - Jennifer Lopez
Gal Gadot - Jennifer Lopez
Τελευταία το natural look είναι μεγάλη τάση. Για την ακρίβεια, όσο πιο natural τόσο πιο όμορφα! Και δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που το ασπάζονται. Κι εμείς χειροκροτούμε.

To μακιγιάζ κάνει θαύματα, μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση μιας γυναίκας και να της δώσει μια εντελώς νέα ταυτότητα. Μερικές φορές, αυτή η νέα ταυτότητα γίνεται τόσο επιδραστική που ακόμη και οι διάσημες γυναίκες δυσκολεύονται να την αποχωριστούν. Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου οι σταρ δίνουν το παράδειγμα επιλέγοντας να προβάλλουν τη φυσική τους ομορφιά και να μας δώσουν μια γεύση από τη λιγότερο λαμπερή πλευρά τους. Διάσημες κυρίες τόσο της εγχώριας showbiz όσο και της διεθνούς μοιράζονται στα social media φωτογραφίες τους χωρίς την «ασφάλεια» του make up και εντυπωσιάζουν

Gal Gadot

{https://www.instagram.com/p/BVkIozQA_WJ/}

Όταν δεν σώζει τον κόσμο ως Wonder Woman, η Gal Gadot προτιμά να περνά χρόνο με τις δύο κόρες της. Αν και αγνώριστη σε σύγκριση με την περσόνα της Wonder Woman, η Gal εξακολουθεί να φαίνεται εκπληκτική σε αυτή τη φωτογραφία ενώ παρακολουθούσε το The Cat in the Hat με την κόρη της.

{https://www.instagram.com/p/BVctD1RAMXM/}

6 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους με αναπάντεχο τρόπο

Lady Gaga

{https://www.instagram.com/p/Cbxmp0qFFh7/?hl=en}

Η Lady Gaga είναι χαμαιλέοντας του μακιγιάζ. Μπορεί οι απόψεις των ανθρώπων για το στυλ της να ποικίλλουν, αλλά όλες τη λατρεύουμε, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/CYp3P52l43I/?hl=en}

Drew Barrymore

{https://www.instagram.com/p/Bb5HJqHB_AX/}

Η Drew Barrymore θέλει να φαίνεται όσο πιο αληθινή γίνεται στην καθημερινότητά της και αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση όπου η κάμερα την απαθανάτισε χωρίς μακιγιάζ. Χωρίς αυτό, είναι αναμφίβολα πιο χαριτωμένη από την πιο σέξι εικόνα που της δίνει το μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/BOft5zvjGE_/}

5 ηθοποιοί δηλώνουν ότι μίσησαν ρόλους που τους έφεραν μεγάλη επιτυχία

Jessica Alba

{https://www.instagram.com/p/Bbm-duIBF6o/?img_index=1}

Για κάποια που έχει τη δική της μάρκα καλλυντικών, είναι έκπληξη να τη βλέπει κανείς χωρίς μακιγιάζ. Ωστόσο, φαίνεται πάντα πανέμορφη.

{https://www.instagram.com/p/BemGoIBhMzL/}

Sharon Stone

{https://www.instagram.com/p/BdqySSFgUf7/}

Σύμβολο του σεξ από μόνη της, η Sharon Stone καταφέρνει να δείχνει εξίσου εντυπωσιακή ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, παρόλο που δεν την αναγνωρίζεις εύκολα.

{https://www.instagram.com/p/BWqj7vqAolO/}

Naomi Wattshttps

{https://www.instagram.com/p/BcDN1J1hoHM/}

Όταν κάποια φαίνεται τόσο όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο που εμφανίζεται τακτικά σε διάφορες λίστες με τα «πιο όμορφα πρόσωπα». Αλλά, σίγουρα, αν τη συναντούσαμε χωρίς μακιγιάζ στο δρόμο, θα ήταν δύσκολο να την αναγνωρίσουμε.

{https://www.instagram.com/p/BCQDAHaxiRh/}

Selena Gomez: Έγινε 31ός, ντύθηκε super sexy και το γιόρτασε με ένα πάρτι γεμάτο celebrities

Selena Gomez

{https://www.instagram.com/p/BZMKHI6A3fu/}

Πραγματικά τώρα... Είναι αυτή η Selena Gomez ή ένα συνηθισμένο κορίτσι που θα μπορούσε να είναι η γειτόνισσά σου που επιστρέφει σπίτι της μετά από μια έξοδο;

{https://www.instagram.com/p/103cDgOjEj/}

Shakira

{https://www.instagram.com/p/BY9CsxCHyq_/}

Γενέθλια χωρίς μακιγιάζ γίνεται; Γίνεται αν είσαι η Shakira! Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή πόσο λίγο μακιγιάζ φοράει, η Shakira καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή.

{https://www.instagram.com/p/BBSiUaYojq4/}

Jennifer Lopez

{https://www.instagram.com/p/Crupfh9OIGk/}

Η Jennifer Lopez είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και σχεδιάστρια μόδας. Στις δύο φωτό που θα δεις είναι δύσκολο να προσδιορίσεις σε ποια είναι πιο όμορφη: σε αυτή με μακιγιάζ ή χωρίς.

{https://www.instagram.com/p/CrgWRGJrVVI/}

Η Adele αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την εμποδίζει να περπατήσει στη σκηνή

Αdele

{https://www.instagram.com/p/CntQXLLO3Ac/}

Η Adele δείχνει εντυπωσιακή στη σκηνή. Ωστόσο, έχει αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν εμφανίζεται δημόσια χωρίς μακιγιάζ. To feed της στο Instagram είναι γεμάτο με αυθόρμητες selfies, πολλές φορές χωρίς μακιγιάζ όπως για παράδειγμα αυτό το βιντεάκι όπου ανακοινώνει ότι αναγκάζεται να ακυρώσει κάποιο σόου της.

{https://www.instagram.com/p/BJOhkG-jCYB/}




Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2023 - 20:51