Η Adele αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την εμποδίζει να περπατήσει στη σκηνή

06.01.2023
Η Adele αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την εμποδίζει να περπατήσει στη σκηνή
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισης της ότι παλεύει με χρόνιους πόνους στην πλάτη και ισχιαλγία

Η Adele πρόσφατα μίλησε ειλικρινά στους θαυμαστές της για ορισμένα θέματα υγείας που, όπως λέει, έχουν επηρεάσει την ικανότητά της να κινείται στη σκηνή. Ενώ η τραγουδίστρια έκανε τη συναυλία της στο Las Vegas την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είπε στο κοινό ότι πάσχει από χρόνιο πόνο στην πλάτη και ισχιαλγία.

Ο αποκλεισμός της Celine Dion από τη «Λίστα των καλύτερων τραγουδιστών» του Rolling Stone προκάλεσε οργή

«Πρέπει να κάνω μικρά βήματα αυτές τις μέρες καθώς έχω πολύ άσχημη ισχιαλγία», είπε η 34χρονη, σύμφωνα με πολλά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πάθηση προκαλείται από πόνο από το ισχιακό νεύρο, προκαλώντας ακραία ενόχληση και πόνο στα πόδια και στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν ήταν εύκολη χρονιά για την Adele, η οποία αρχικά αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο Vegas, επειδή η παράσταση δεν ήταν έτοιμη. Όμως, τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενες συναυλίες θα ξεκινήσουν σύντομα.

Jeremy Renner: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και οι ευχές των διάσημων φίλων του

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν πόσο εκστασιασμένη είμαι που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω αυτά τα αναπρογραμματισμένα show», είχε γράψει τότε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «Πραγματικά λυπήθηκα που αναγκάστηκα να τα ακυρώσω. Αλλά μετά από μια αιωνιότητα εύρεσης logistics για την παράσταση που θέλω πραγματικά να παραδώσω, και γνωρίζοντας ότι μπορεί να συμβεί, είμαι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ!».

Αλλά η πίεση και η ένταση του live ήταν μια πρόσθετη πρόκληση. Τον Δεκέμβριο, η Adele είπε στους θαυμαστές ότι έδινε προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία και ότι επέστρεψε στη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια μιας από τις πρώτες της συναυλίες, η Adele είπε στο κοινό ότι είχε αρχίσει στο παρελθόν θεραπεία μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki το 2019 — με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 10χρονο γιο της Angelo. «Πριν, προφανώς, όταν περνούσα το διαζύγιό μου, βασικά έκανα πέντε θεραπευτικές συνεδρίες την ημέρα», είπε η Adele στους θαυμαστές γελώντας.