Πρωταγωνιστής της σειράς "Stranger Things" έκανε coming out ως gay

06.01.2023
Πρωταγωνιστής της σειράς "Stranger Things" έκανε coming out ως gay
«Τελικά, υποθέτω ότι μοιάζω περισσότερο με τον Will απ'όσα νόμιζα», δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Noah Schnapp, ο οποίος υποδύεται τον gay έφηβο Will Byers στο «Stranger Things» του Netflix, έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο TikTok, ο 18χρονος ηθοποιός έγραψε: «Όταν τελικά είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος αφού φοβόμουν για 18 χρόνια, το μόνο που είπαν ήταν 'το ξέρουμε'». Στη λεζάντα του βίντεό του στο TikTok, ο Schnapp έγραψε: «Υποθέτω ότι μοιάζω περισσότερο με τον Will από όσο νόμιζα».

Η Kate Hudson αποκάλυψε με ποιον μοιράστηκε το χειρότερο φιλί της καριέρας της

Τον Ιούλιο, μετά το ντεμπούτο των δύο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν του "Stranger Things", ο Schnapp επιβεβαίωσε στο Variety για πρώτη φορά ότι ο Will Byers είναι ομοφυλόφιλος και ερωτευμένος με τον καλύτερο φίλο του Mike (Finn Wolfhard). «Ήταν πάντα κάπως εκεί, αλλά ποτέ δεν ήξερες πραγματικά, μήπως μεγαλώνει πιο αργά από τους φίλους του;» είπε ο Schnapp. «Τώρα που μεγάλωσε, το έκαναν κάτι πολύ αληθινό, προφανές. Τώρα είναι 100% σαφές ότι είναι ομοφυλόφιλος και αγαπάει τον Mike».

Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Sophie Turner από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η σεξουαλικότητα του Will ήταν ανοιχτό ερώτημα από το πρώτο επεισόδιο του «Stranger Things», αλλά ο Schnapp ανέκαθεν απέτρεπε τις ερωτήσεις σχετικά με την ταυτότητα του χαρακτήρα, σημειώνοντας αντ' αυτού ότι ο χαρακτήρας ήταν ακόμα «στην ερμηνεία του κοινού». Στη συνέντευξή του τον Ιούλιο στο Variety, ο Schnapp είπε ότι δεν ήταν απολύτως σίγουρος τι είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί του «Stranger Things» για τον Will, και μόλις το έκανε, δεν ήθελε να χαλάσει τον τρόπο που η σειρά αποκάλυψε το ταξίδι του χαρακτήρα στην 4η σεζόν.

«Νομίζω ότι γίνεται τόσο όμορφα, γιατί είναι τόσο εύκολο να κάνεις έναν χαρακτήρα ξαφνικά να γίνεται ομοφυλόφιλος», είπε ο Schnapp. «Οι άνθρωποι με πλησίασαν — ήμουν στο Παρίσι και ένας 40χρονος άντρας με πλησίασε και μου είπε: 'Ο χαρακτήρας του Will με έκανε να νιώσω τόσο καλά. Και ταυτίστηκα τόσο πολύ. Αυτός ακριβώς ήμουν όταν ήμουν παιδί'. Αυτό με έκανε τόσο χαρούμενο που το άκουσα. Γράφουν αυτόν τον πραγματικό χαρακτήρα και αυτό το πραγματικό ταξίδι και τον πραγματικό αγώνα και το κάνουν τόσο καλά».