5 ηθοποιοί δηλώνουν ότι μίσησαν ρόλους που τους έφεραν μεγάλη επιτυχία

02.04.2022
5 ηθοποιοί δηλώνουν ότι μίσησαν ρόλους που τους έφεραν μεγάλη επιτυχία
Οι χαρακτήρες που έχουμε λατρέψει σε ταινίες μερικές φορές έχουν προκαλέσει την απέχθεια των ιδίων ανθρώπων που τους υποδύονται. Κι αυτό γιατί, τελικά, η υποκριτική έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, όπως και κάθε άλλη δουλειά. Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές απρόσμενες αλήθειες τις οποίες αποκαλύπτουν δημοφιλείς ηθοποιοί του Χόλιγουντ και κρυμμένα μυστικά πίσω από τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές.

Jennifer Aniston για Friends: «Νόμιζα ότι ήταν το πιο άσχημο κούρεμα που είχα δει ποτέ»

Ποτέ ένα κούρεμα δεν κέρδισε τόση προσοχή και δημοτικότητα όσο το χτένισμα της Rachel Green στο Friends. Ωστόσο, μπορεί να σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε ότι η Jennifer Aniston δεν ήταν φαν της κόμμωσης της Rachel (Εσύ, αλήθεια, είχες παρατηρήσει το τικ της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια) Χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς, η ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι ήταν το πιο άσχημο κούρεμα που έχω δει ποτέ».

Robert Pattinson για Twilight Saga: Του είπαν να χαμογελάσει περισσότερο, διαφορετικά θα έχανε τη δουλειά του

Ο Άγγλος ηθοποιός έγινε γνωστός χάρη στον ρόλο του βαμπίρ στο δημοφιλές Twilight Saga, βασισμένο στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων. Και ο Robert Pattinson αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί ήθελαν να είναι μια πιο φωτεινή εκδοχή του σκοτεινού χαρακτήρα του βιβλίου. Ωστόσο, έκανε ακριβώς το αντίθετο και έπαιξε τον ρόλο με απόλυτα συνοφρυωμένο πρόσωπο. Έφτασε σε ένα σημείο όπου οι ατζέντηδες του του είπαν: «Πρέπει να κάνεις το αντίθετο από αυτό που κάνεις τώρα, αλλιώς θα απολυθείς σήμερα».

Gwyneth Paltrow για Shallow Hal: «Το να φοράς αυτό το κοστούμι χοντρής ήταν ταπεινωτικό»

Το 2001, η Gwyneth Paltrow έπρεπε να φορέσει ένα κοστούμι χοντρής για τον ρόλο της Rosemary στο Shallow Hal. Χρόνια αργότερα, η ηθοποιός αποκάλυψε τη μεγάλη της αντιπάθεια για την ταινία, περιγράφοντάς την ως «καταστροφή».

Παραδέχτηκε την ταλαιπωρία της κατά την πρώτη μέρα που έπρεπε να φορέσει το κοστούμι, λέγοντας: «Ήταν τόσο λυπηρό. Ήταν τόσο ενοχλητικό. Απέφευγαν την οπτική επαφή μαζί μου επειδή ήμουν παχύσαρκη. Ένιωσα ταπεινωμένη».

Kit Harington για Game of Thrones: Η κάπα είχε μια απαίσια μυρωδιά

Για αρκετά χρόνια, ο Kit Harington έπαιζε τον Jon Snow, έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones. Και προερχόμενος από την κρύα χώρα του Winterfell, τον βλέπαμε συχνά να φοράει τη χνουδωτή, μαύρη κάπα του. Ωστόσο, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Άγγλος ηθοποιός παραπονέθηκε για αυτό το κοστούμι, λέγοντας: «Ζυγίζει έναν τόνο, και μυρίζει απαίσια», συνέχισε, αποκαλύπτοντας «της πρόσθεταν βάρος κάθε χρόνο».

Jessica Alba για Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer: Της ζητήθηκε να «δείχνει πιο όμορφη» όταν έκλαιγε

Το 2007, η Jessica Alba ήταν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Τρία χρόνια αργότερα, η ηθοποιός είπε ότι δεν της άρεσε η εμπειρία από τα γυρίσματα του συγκεκριμένου ρόλου, αποκαλύπτοντας ότι ο σκηνοθέτης σχολίαζε τις εκφράσεις της και μάλιστα της ζητούσε να φαίνεται πιο όμορφη όταν έκλαιγε.

Αποκάλυψε ότι της είπε: «Φαίνεται πολύ αληθινό. Φαίνεται πολύ οδυνηρό. Μπορείς να είσαι πιο όμορφη όταν κλαις; Μην το κάνεις αυτό με το πρόσωπό σου. Απλώς κάνε το φλατ».