Priscilla Presley: Μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα χρόνια του γάμου της με τον Elvis

03.04.2022
Priscilla Presley: Μίλησε ανοιχτά για τα δύσκολα χρόνια του γάμου της με τον Elvis
Η Priscilla Presley ήταν πάντα προστατευτική με τον πρώην σύζυγό της Elvis Presley, παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και σχεδόν 45 χρόνια. Πρόσφατα μίλησε για τις πρώτες μέρες του γάμου και για το πώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ταμπλόιντ στην τρυφερή ηλικία των 21ός ετών – και δεν ήταν καθόλου εύκολη στιγμή.

Aντί να απολαμβάνει τις πρώτες μέρες της ως νεόνυμφη με έναν από τους πιο διάσημους άντρες της μουσικής βιομηχανίας, η Priscilla έμαθε «πόσο κακοί θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι». Παρόλο που είχε συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας να συνδέονται με τον Elvis (γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 ετών), αμέσως τα ταμπλόιντ άρχισαν να ασχολούνται με αυτήν. «Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν έγκυος και γι' αυτό με παντρεύτηκε και είπα, “Θεέ μου, αυτό δεν θα είναι καλό για μένα”», εξομολογήθηκε στη Daily Mail.

Έπρεπε να υιοθετήσει μια στρατηγική για τα media αμέσως, για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία. «Τότε άρχισα να μη διαβάζω πια εφημερίδες ή περιοδικά», εξήγησε η Priscilla. «Ήταν δύσκολο να γίνω αποδεκτή. Αλλά μου έλεγε πάντα, “Μην δίνεις σημασία… μην ακούς και μην κοιτάς τα ταμπλόιντ”». Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τις εξωτερικές πιέσεις έξω από τη ζωή του ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης τους, Lisa Marie, το 1968. Η Priscilla θυμήθηκε τον σύζυγό της να της λέει: «Ξέρεις ποια είναι η αλήθεια, γι' αυτό να είσαι προσεκτική, αλλά να ξέρεις».

Ο γάμος τους κράτησε μόνο έξι χρόνια, αλλά η Priscilla, που είναι πλέον γιαγιά τεσσάρων παιδιών, αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκε τον Βασιλιά. «Έζησα τη ζωή του, δεν έζησε τη δική μου ζωή, έτσι έχασα τον εαυτό μου. Δεν έζησα τα εφηβικά μου χρόνια ως κανονικό κορίτσι, οπότε έπρεπε να προσαρμοστώ και προσαρμόστηκα, απλώς ακολούθησα», είχε πει στην τηλεοπτική εκπομπή Loose Women, το 2016, σημειώνοντας: «Δεν τον χώρισα γιατί δεν τον αγαπούσα, ήταν ο έρωτας της ζωής μου, αλλά έπρεπε να μάθω τον κόσμο».

Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley - Το μήνυμα της μητέρας του ραγίζει καρδιές