Christy Turlington: Εντυπωσιακή στα 54 της, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι εναντίον των πλαστικών επεμβάσεων

Christy Turlington: Εντυπωσιακή στα 54 της, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι εναντίον των πλαστικών επεμβάσεων
Καθώς τα χρόνια περνάνε, η ομορφιά εξελίσσεται, ξεπερνώντας την απλή φυσική εμφάνιση προκειμένου να περιλάβει το βάθος του χαρακτήρα, την ανθεκτικότητα και τις ιστορίες που κουβαλάει κανείς.

Σε αυτό το πλαίσιο η Christy Turlington, συζήτησε σε πρόσφατη συνέντευξή της την επιλογή της να αποδεχθεί τη φυσική γήρανση αντί να επιλέξει την πλαστική χειρουργική. Μοιράστηκε με ειλικρίνεια τα επιχειρήματά της για την αποφυγή των χειρουργικών επεμβάσεων.

{https://www.instagram.com/p/CrPHriKuA61/?img_index=1}

Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire, το 54χρονο supermodel, που έχει εκφράσει ανοιχτά την άποψή της κατά της πλαστικής χειρουργικής, μετέφερε την εκτίμησή της για τα αυθεντικά πρόσωπα. Ανέφερε τον θαυμασμό της για τις γυναίκες που επέλεξαν να μην υποστούν αισθητικές «βελτιώσεις» και τόνισε την αγάπη της για πρόσωπα που φέρουν τα σημάδια των εμπειριών της ζωής.

«Μου αρέσει να βλέπω ένα αληθινό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο κάποιας που έζησε τη ζωή».

{https://www.instagram.com/p/Cs80eFpAagS/}

Όταν σκέφτεται τα δικά της πρότυπα ομορφιάς, έρχονται στο μυαλό της άτομα όπως η πρόσφατα αείμνηστη Jane Birkin, η οποία αντιμετώπισε τη γήρανση με μοναδικό τρόπο. Η ομορφιά της παρέμεινε ακλόνητη, σαγηνεύοντας τόσο στα τελευταία της χρόνια όσο και στα νιάτα της.

«Έμαθα με τον καιρό ότι η ομορφιά είναι ένα συναίσθημα, μια αίσθηση ευεξίας, ακόμη και αποδοχή κατά κάποιο τρόπο».

Για να διατηρήσει τη φυσική ομορφιά της, η Christy επαναλαμβάνει μια παρόμοια ρουτίνα με το πρωινό της πρόγραμμα και το βράδυ. Εφαρμόζει το καθαριστικό της και το refiner και μετά βάζει μια νυχτερινή ενυδατική κρέμα, η οποία δίνει λίγο πιο βαθιά ενυδάτωση. Υπάρχει επίσης ένα βάλσαμο αναζωογόνησης και μια μάσκα προσώπου που της αρέσει, ωστόσο τα χρησιμοποιεί σε ειδικές περιπτώσεις για μια πιο βαθιά εμπειρία.

Christy Turlington: Ξέρεις ποιος διάσημος -και κούκλος- ηθοποιός είναι ο σύζυγός της; [photos]

«Η ομορφιά πρέπει να είναι απλή, να σε κάνει να νιώθεις ωραία και σαν να φροντίζεις τον εαυτό σου».

{https://www.instagram.com/p/Crs6v5hgKce/}

Στο ταξίδι της ζωής, κάθε εποχή είναι ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της ομορφιάς, η καθεμία στιγμή προσφέρει τη δική της πολύτιμη και αξιοσημείωτη συμβολή στο συνολικό οικοδόμημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Και οι γυναίκες που αποδέχονται αυτή την πορεία είναι πιο ευτυχισμένες και πιο όμορφες.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.08.2023 - 20:12