Julia Roberts: Η σπάνια φωτογραφία των διδύμων της με αφορμή τα γενέθλιά τους

30.11.2023
Julia Roberts: Η σπάνια φωτογραφία των διδύμων της με αφορμή τα γενέθλιά τους
Η Julia Roberts γιόρτασε τα 19α γενέθλιά των διδύμων της με μια εγκάρδια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.

Η εμβληματική ηθοποιός, απαθανάτισε με μια εικόνα την ουσία του κοινού ταξιδιού με τα παιδιά της, Hazel Patricia και Phinnaeus Walter, γράφοντας: «19. Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, το άγριο σαματά της κοινής ζωής».

{https://www.instagram.com/p/C0Mr0oNJxmY}

Μαζί με τον σύζυγό της Danny Moder, η Roberts έχει επίσης έναν 16χρονο γιο που ονομάζεται Henry Daniel. Σε μια συνέντευξη με την Hoda Kotb και τον George Clooney πέρυσι, η σταρ του Notting Hill αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον κοινό φόβο των γονιών να κάνουν λάθη, λέγοντας: «Μερικές φορές με πιάνει ο φόβος μήπως εκραγώ» αναγνωρίζοντας στιγμές της ζωής της όπου παραδέχθηκε τα γονεϊκά λάθη.

{https://www.instagram.com/p/Ce9awt1P1kx/?hl=el}

Αναλογιζόμενη την οικογενειακή της ζωή και μια αλλαγή στην επαγγελματική της προσέγγιση, η Roberts μοιράστηκε επίσης: «Η ζωή που έχτισα με τον σύζυγό μου, η ζωή που χτίσαμε με τα παιδιά μας. Αυτό είναι το καλύτερο... Το θέμα είναι να γυρνάς σπίτι στο τέλος της ημέρας θριαμβευτικά σε αυτούς».

{https://www.instagram.com/p/CW1g7ubvW7L/?hl=el}

Καθώς η αγαπημένη ηθοποιός αγκαλιάζει τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής, η ειλικρίνεια της σχετικά με τις προκλήσεις του να είσαι μαμά αντηχεί με αυθεντικότητα. Μέσα από στιγμές φόβου, ταπεινότητας και θριάμβου, η Roberts αναδεικνύει τη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού της γονεϊκότητας. Η ιστορία της Julia Roberts είναι μια από τις γνήσιες στιγμές της διαρκούς δύναμης της αγάπης της μητέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.11.2023 - 11:34