Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού - «Υποκλίνομαι»

29.11.2023
Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού - «Υποκλίνομαι»
Πανευτυχής «χαζομπαμπάς» αλλά σε.. έκσταση με τα όσα συνέβησαν, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη γυναίκα του και για όλες τις γυναίκες, αλλά εκφράζει δημόσια και την υπόσχεση που δίνει για την κόρη του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου καθώς εδώ και μία εβδομάδα περίπου κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου υπό άκρα... διακριτικότητα εκ μέρους των γονέων της που απέφυγαν τις δηλώσεις, εκτός ενός story του μπαμπά.

Σήμερα, και ενώ ήδη η γιαγιά Φιλαρέτη Κομνηνού έχει μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της, ήρθε και η σειρά τον ευτυχών γονέων να μοιραστούν δημόσια σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες.

Η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία της... τριπλέτας και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μια πόζα γεμα΄τη χαμόγελα μέσα από το δωμάτιο τοκετού. Μαζί με το ζεύγος, ο γιατρός της μαμάς, Σωτήρης Στρομπούκης και η μαία της, Βαρβάρα Σταμούλη.

Τα όσα επέλεξε να γράψει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία αυτή ο ηθοποιός συγκινούν ιδιαίτερα:

«Οταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου.»

{https://www.instagram.com/p/C0O04bmIW4L/}

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021 στη Σύρο και ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη το καλοκαίρι του 2023.

{https://www.instagram.com/p/CS365gJItek/}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 17:37