Δανάη Μιχαλάκη: Τα συγκινητικά λόγια προς τον σύζυγό της και την κόρη τους - Η πρώτη φωτογραφία

29.11.2023
Δανάη Μιχαλάκη: Τα συγκινητικά λόγια προς τον σύζυγό της και την κόρη τους - Η πρώτη φωτογραφία
Η Δανάη Μιχαλάκη έγινε πρώτη φορά μητέρα στις 21 Νοεμβρίου. Στο πλευρό της πάντα ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Με πολύ διακριτικό τρόπο, όπως εξάλλου έχει κυλήσει όλη η κοινή τους ζωή μέχρι τώρα, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν την κορούλα τους πριν από μερικές μέρες. Αν και λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν, η μικρούλα ήρθε υγιέστατη και γέμισε χαρά το σπιτικό τους με τη γιαγιά, Φιλαρέτη Κομνηνού να μοιράζεται την ευτυχία και την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της, στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Το ζευγάρι μπήκε και βγήκε από το μαιευτήριο χωρίς κάμερες και δηλώσεις και τώρα, από το σπίτι τους πια, ήρθε η ώρα να μιλήσουν δημόσια για τις χαρές τους.

Μία φωτογραφία από τη στιγμή που αποχωρούν από το μαιευτήριο, ως οικογένεια των 3 πια, μοιράστηκε η Δανάη Μιχαλάκη και στη λεζάντα διαβάζουμε λόγια από καρδιάς αρχικά προς την κόρη της και μετά προς τον άντρα της.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.
Στον άντρα μου: Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!», γράφει η Δανάη Μιχαλάκη ενώ στο τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιατρό και τη μαία της καθώς και το προσωπικό του μαιευτηρίου για τη φροντίδα που της παρείχαν.

{https://www.instagram.com/p/C0O-0CyKYg_/}

Να τους ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 17:16