Βίκυ Καγιά για τα ψυχοσωματικά θέματα υγείας που αντιμετώπισε: «Δε σεβόμουν το σώμα μου»

29.11.2023
Βίκυ Καγιά για τα ψυχοσωματικά θέματα υγείας που αντιμετώπισε: «Δε σεβόμουν το σώμα μου»
Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά.

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση φέτος δεν ήταν γενναία, όπως σκέφτηκε ο δημοσιογράφος, αλλά... απαραίτητη.

«Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά. Είχα αναπτύξει περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας. Χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το burnout, που λένε, διαπίστωσα ότι υπάρχει», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας πως «εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη, να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή».

Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

«Θα μου πεις "και παλιά δεν δούλευες έτσι;". Φυσικά, αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια, οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης», απάντησε, εξηγώντας με λεπτομέρεια και από καρδιάς στην ερώτηση περί αποχής από τα τηλεοπτικά ενώ δεν δίστασε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ούτε και του χρόνου.

«Βρήκα τη Βίκυ την παλιά, που νόμιζα ότι δεν θα ξανάβλεπα πια», είπε η Καγιά και δεν έκρυψε τη βαρύτητα που είχε αυτό το στοιχείο για τη ζωή της.

Βίκυ Καγιά: Shopping Star και επίσημα τέλος - Το συγκινητικό δημόσιο "αντίο"

Τι θα άλλαζε λοιπόν από τα όσα έκανε την τελευταία πενταετία;

«Δεν θα έκανα ποτέ ξανά δύο εκπομπές μαζί. Κοιμόμουν τρεις ώρες κάθε βράδυ, ήταν σκληρό. Αφού τώρα στο MadWalk που στεκόμουν όρθια με τις γόβες τέσσερις ώρες, κουράστηκα τόσο πολύ που πήγα μετά για pilates και πονούσα παντού. Και αναρωτιόμουν πώς το έκανα αυτό κάθε μέρα για χρόνια. Δεν σεβόμουν το σώμα μου. Το έκανα με αγάπη όμως", απάντησε και μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 17:53