Βίκυ Καγιά: Shopping Star και επίσημα τέλος - Το συγκινητικό δημόσιο "αντίο"

10.07.2023
Βίκυ Καγιά: Shopping Star και επίσημα τέλος - Το συγκινητικό δημόσιο "αντίο"
"I will always love you", γράφει, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά και κλείνει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η είδηση έχει ακουστεί εδώ και καιρό αλλά ήρθε η ώρα για τον επίσημο αποχωρισμό. Ύστερα από 7 χρόνια συνεργασίας (και αδιαμφισβήτητης επιτυχίας) η Βίκυ Καγιά και το Shopping Star.... χωρίζουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει και άλλη φορά δημόσια γι' αυτό το διαζύγιο ξεκαθαρίζοντας πως ήταν μια καθαρά δική της απόφαση, όμως τώρα που η σεζόν ολοκληρώθηκε το έκανε πιο επίσημο. Με μία ανάρτηση, λοιπόν, το "αντίο" της Βίκυς Καγιά και η συγκίνηση δεν κρύβεται.

"I will always love you 💖 @shoppingstartv ! Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ολα για το χιουμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! 🥰 Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv 🙏🏻 για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ!🥰 Εις το επανιδείν! ❤️"

{https://www.instagram.com/p/Cug1d-UoVYt/}

Για το επόμενο βήμα τόσο της Βίκυς Καγιά όσο και της εκπομπής, ως προς την παρουσίαση δεν έχει γίνει κάτι γνωστό επισήμως. Εν αναμονή!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2023 - 13:40