Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα επειδή υποστήριξε την Ελεονώρα Μελέτη

29.11.2023
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα επειδή υποστήριξε την Ελεονώρα Μελέτη
Μία παράξενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/11/2023) η Κατερίνα Καινούργιου.

Πριν από μερικές μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει στην εκπομπή της υπέρ της Ελεονώρας Μελέτη, για την εκπομπή της οποίας υπήρξαν μερικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να μειώνεται λόγω χαμηλής θεαματικότητας.

Με λίγα λόγια, η παρουσιάστρια του Alpha είχε αναφέρει τότε πως στοχοποιείται η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της από το Mega χωρίς λόγο, την ώρα μάλιστα που άλλες εκπομπές του ίδιου σταθμού σημειώνουν χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα αποκαλύπτοντας πως δέχεται συνέχεια μηνύματα απειλητικά στα social media. «Δεν σας κάνω πλάκα, επειδή στήριξα την Ελεονώρα ότι υπονοώ άλλες παρουσιάστριες και άλλη παρουσιάστρια. Δηλαδή γράφουν τα χειρότερα και το έχουν πάει σε προσωπικό. Δέχομαι συνέχεια μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς επειδή ξαφνικά βγήκα και είπα κάτι. Δεν υπονοώ καμία άλλη παρουσιάστρια, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Στήριξα μια παρουσιάστρια που πιστεύω ότι είναι εξαιρετική, επιτυχημένη και ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της. Μέχρι εκεί».

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγνώμη από τη Φαίη Σκορδά χωρίς να την ονομάζει - «Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα»

Αναστατωμένη φάνηκε η παρουσιάστρια η οποία αναρωτήθηκε δημόσια γιατί να υπάρχουν όλες αυτές οι συνωμοσίες. «Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν πρέπει να λες τίποτα πια» πρόσθεσε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.11.2023 - 15:27