Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγνώμη από τη Φαίη Σκορδά χωρίς να την ονομάζει - «Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα»

13.11.2023
Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγνώμη από τη Φαίη Σκορδά χωρίς να την ονομάζει - «Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα»
Η έντονη παρεξήγηση και η κόντρα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά είχε (φυσικά) συνέχεια.

Το άνευ προηγουμένου δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου ενάντια στη Φαίη Σκορδά την περασμένη Τετάρτη συνεχίστηκε με καυστικούς σχολιασμούς και μέσα στο Σαββατοκύριακο και αυτό ακριβώς θέλησε να σχολιάσει (αντίθετα στη βούληση τόσο του καναλιού όσο και της εταιρείας παραγωγής, όπως σημείωσε η παρουσιάστρια) και μέσα από την εκπομπή της τη Δευτε΄ρα το πρωί η ίδια.

Φανερά στεναχωρημένη η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στους τηλεθεατές, ζήτησε μια συγνώμη, χωρίς, όμως να αναφέρεται συγκεκριμένα παρόλο που εννοείτο!

«Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει λίγο και ξεφεύγει η κατάσταση. Τι εννοώ. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα, με αυτό που θα κάνω τώρα ξέρω ότι διαφωνεί το κανάλι και η εταιρία παραγωγής και όλοι αλλά δεν πειράζει, επειδή είμαι ο εαυτός μου, ας δεχτώ επίπληξη, τουλάχιστον θα κοιμάμαι εγώ καλύτερα, πάνω στον θυμό μου και την προσπάθειά μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου για κάποια πράγματα που ξεκίνησαν από άλλες εκπομπές, μπορεί να μου ξέφυγαν πράγματα που λέγονται πάνω στον θυμό. Και πραγματικά, αν κάποιους στενοχώρησα, ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση, ούτε υπονόησα κάτι περίεργο, από αυτά που γράψατε μετά και πιστεύατε ότι υπονόησα», είπε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα συνεχίζοντας ως εξής: «Το να βάλλομαι όμως, όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν και να με λένε μέχρι και βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση. Ξέρετε πολύ καλά τι λέω. Να σταματήσει εδώ γιατί αυτά είναι σοβαρά. Δε παίζουμε με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα και το ξέρουν και οι τηλεθεατές μου αυτό, και όσοι συνεργάζονται μαζί μου. Εγώ δε θα βάλω κανέναν συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί. Αυτά που κάνουν κάποιοι άλλοι", ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, ίσως αναφερόμενος στη σιωπή της Φαίης Σκορδά και στο σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

«Και αν συνεργάτης μου, έβγαινε στο Instagram και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που υπονοούν για μένα, θα του είχα πει από σεβασμό να το κατεβάσει», είπε συγκεκριμένα. «Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Δε θα με αρρωστήσετε εμένα, ούτε τον περίγυρό μου», συνέχισε.

Για την ιστορία, μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται (μεταξύ άλλων) και στα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για το συμβάν. Μιλώντας στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή Mega Καλημέρα, o δημοσιογράφος ανέφερε πως «Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά».

Οι σκέψεις που του ήρθαν στο μυαλό; «Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω “κορίτσι μου, πριν το κάνεις αυτό, σκέψου δύο τρεις φορές. Προφυλάξου”. Όλοι μας έχουμε έναν κακό εαυτό κι αν κάποιος τον κλείσει πιο γρήγορα στη ντουλάπα, καλό θα του κάνει», είπε ο Βαγγέλης Περρής συμπληρώνοντας πως το δεύτερο που σκέφτηκε ήταν η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο, καθώς υπήρξαν και συνεργάτες.

«Σκέφτηκα σε πόσο δύσκολη θέση θα ήρθε, όταν ακούγονται πράγματα δημοσίως για εκείνη. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολα», είπε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως η σιωπή της παρουσιάστριας είναι χρυσός, όπως θα έπρεπε να είναι και των συνεργατών της.

Όσο για το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών της, που χρησιμοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου, δεν το ακούει καθόλου. «Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών μου, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, είναι επίφαση. Ο σεβασμός διαχέεται», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 13:34