Matthew Perry: Πρώην σύντροφός του υποστηρίζει ότι είναι πιθανόν να είχε πέσει και πάλι στα ναρκωτικά πριν πεθάνει

13.11.2023
Matthew Perry: Πρώην σύντροφός του υποστηρίζει ότι είναι πιθανόν να είχε πέσει και πάλι στα ναρκωτικά πριν πεθάνει
Η πρώην σύντροφος του Matthew Perry, Kayti Edwards, εικάζει ότι ο σταρ των «Friends» μπορεί να είχε υποτροπιάσει τον καιρό που προηγήθηκε του θανάτου του και εξηγεί γιατί.

«Ξέρω τον Matthew και ξέρω ότι δεν θα είχε πνιγεί», είπε η Edwards στη βρετανική Sun σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο. «Νομίζω ότι μπορεί να είχε πάρει χάπια την εβδομάδα πριν συμβεί το μοιραίο».

Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι έβγαινε για λίγο με τον Perry το 2006 μετά από μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Ισχυρίζεται επίσης ότι παρέμειναν κολλητοί μετά το φλερτ που είχαν και ότι μάλιστα εργάστηκε ως βοηθός του το 2011.

«Είπαν ότι δεν υπήρχαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κάτι που δεν με εκπλήσσει, γιατί δεν άφηνε φάρμακα τριγύρω», είπε η Edwards. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά στο σπίτι του Perry.

«Ήταν παρανοϊκός και τα έπαιρνε όλα, οπότε δεν υπήρχαν στοιχεία και μετά έβγαινε έξω για περισσότερα όταν ήταν έτοιμος». Η Edwards είπε επίσης ότι η τελευταία ανάρτηση του Perry στο Instagram είχε ενδείξεις που δείχνουν μια πιθανή υποτροπή.

Η τελευταία ανάρτηση του κωμικού στο Instagram, που ανέβηκε πέντε ημέρες πριν από τον θάνατό του, ήταν μια φωτογραφία του στο τζακούζι με τη λεζάντα: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Μattman».

{https://www.instagram.com/p/Cyuv2zDrL0r/}

Σύμφωνα με την Edwards , η χρήση του ονόματος «Μattman» από τον Perry ήταν μια ένδειξη ότι ο σταρ χρησιμοποιούσε ξανά παράνομα ναρκωτικά.

«Αυτό το θέμα με τον Μattman δεν ήταν κάτι που έκανε όταν ήταν νηφάλιος. Ο Mattman υπήρχε όταν δεν ήταν νηφάλιος και ένιωθε κάπως ανίκητος», ισχυρίστηκε η Edwards.

Matthew Perry: Οι υπόλοιποι Friends μίλησαν πρώτη φορά για τον θάνατό του

«Ήμουν τριγύρω όταν φτιαχνόταν, παρόλο που εγώ δεν έπαιρνα ουσίες και όταν του έλεγα ότι ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσει λίγο με τα ναρκωτικά, μου έλεγε, "Όχι, είμαι ο Mattman"».

{https://www.instagram.com/p/CykhInarPIz/}

H Edwards ισχυρίστηκε ότι ο Perry ήθελε να βρίσκεται στο νερό όταν έπινε αλκοόλ ή έκανε ναρκωτικά και ότι ένας πρώην γείτονας τον βρήκε κάποτε «γυμνό και φτιαγμένο στην πισίνα (του γείτονα) του».

«Έπρεπε να πάω εκεί και να τον βγάλω από την πισίνα του γείτονά του. Είχε ένα κόλλημα με το νερό όταν έπαιρνε ναρκωτικά», ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι ο Perry ήταν «πάντα μόνος» όταν έκανε ναρκωτικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 12:47