Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Βαμβακούση και τα οικογενειακά... βάρη

10.11.2023
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Βαμβακούση και τα οικογενειακά... βάρη
Ο Ντάνος σηκώνει τα οικογενειακά βάρη με την απόλυτη κυριολεξία της λέξης. Δείχνει να το απολαμβάνει όμως!

Στη Λάρνακα βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και παρά το όποιο επαγγελματικό ή προσωπικό πρόγραμμά τους, δεν λησμονούν να επισκέπτονται το γυμναστήριο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν.

Η εγκυμονούσα Δήμητρα, βέβαια, μάλλον «λούφαρε» λίγο και επιπλέον, έβαλε και λίγα... γυμνα΄σια στον σύζυγό της, ο οποίος, όπως φάνηκε, ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο.

Push Ups με τα πιο εναλλακτικά «βάρη» έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Διασκέδασε, λοιπόν, το ζεύγος που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το κοριτσάκι που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Και όχι, δεν περιμένουν δίδυμα, όπως είχαμε υποθέσει από την ανάρτηση με τις δύο πιπίλες που είχαν κάνει. Ο Γιώργος και η Δήμητρα περιμένουν ένα κοριτσάκι στο οποίο, μάλιστα, θα δώσουν το όνομα της μητέρας εκείνου, η οποία έφυγε από τη ζωή πολύ πρόσφατα, μία μέρα μετά τον γάμο τους.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Σαράντος, το πρωί της Τετάρτης 08/11 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» αποκάλυψε πως το όνομα που θα πάρει η κόρη του ζευγαριού είναι «Ουρανία», πράγμα για το οποίο είχαν ενημερώσει και τη μητέρα του Γιώργου αμέσως μόλις είχαν ενημερωθεί μέσα από το υπερηχογράφημα ότι έχουν κοριτσάκι.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 17:48