Λάμπρος Κωνσταντάρας για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά: «Ντράπηκε η ντροπή»

08.11.2023
Λάμπρος Κωνσταντάρας για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά: «Ντράπηκε η ντροπή»
Χαμός σήμερα στην ελληνική τηλεόραση με ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά, που, όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.

Μία κόντρα μεταξύ Light και Ανδρέα Μικρούτσικου έμελλε να αποτελέσει τη σπίθα για μια τεράστια πυρκαγιά που άναψε στην ελληνική τηλεόραση και δεν ξέρουμε πως θα σβήσει.

Της ίδιας παραγωγής προγράμματα (Barking Well Media και Νίκος Κοκλώνης) τόσο το Fame Story (όπου συμμετέχει ο Light) όσο και το Super Κατερίνα (όπου συμμετέχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος).

Κι όμως, τις τελευταίες μέρες, η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών έχει προβληθεί ιδιαίτερα από την πρωινή εκπομπή του Alpha γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα, έντονα και αρνητικά από μεγάλη μερίδα άλλων εκπομπών.

Στη σημερινή εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τα αντίστοιχα στιγμιότυπα από το Mega Καλημέρα και το Fay' s Time ζητώντας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τοποθετηθεί.

Εκείνος άκουσε τα αποσπάσματα και αρχικά δήλωσε πως εκείνη που είχε το πιο εύστοχο σχόλιο ήταν η Φαίη Σκορδά καθώς «λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου» προσθέτοντας πως παρόλο που δεν τον γνωρίζει προσωπικά ήταν σαν να μίλησε εκ μέρους του. Η Κατερίνα Καινούργιου επέμενε πως δεν είχε καταλάβει καλά ο Ανδρέας και πως η Σκορδά έλεγε πως δεν τον σέβονται και ότι τον εξευτελίζουν. Οι τόνοι (όπως πάντα, εξάλλου) ανέβηκαν και εντέλει ο Ανδρέας ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με την παρουσιάστρια όμως να βράζει και την έκρηξη να προμηνύεται σφοδρή.

Ελένη Μενεγάκη προς Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πήγες στη Σίσσυ πήγες στην Ελεονώρα... κι εγώ στο Mega είμαι»

Η Κατερίνα Καινούργιου έβλεπε αλλιώς τα πράγματα και δεν κράτησε τα λόγια της παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέμενε πως δεν ήταν έτσι: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

Και δεν σταμάτησε εκεί καθώς με έντονο πάθος το πήγε ένα βήμα παραπάνω, αλλά μάλλον ξεπέρασε κάποια όρια καθώς μίλησε σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση στο πλαίσιο του fair play: «Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

{https://www.youtube.com/watch?v=0QyEgkzEC98&ab_channel=ZappitVideos}

Και είχαμε και συνέχεια...

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου! Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά. Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει! Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός!» κατέληξε.

{https://www.youtube.com/watch?v=Qg3jLJ__6IA&t=5s&ab_channel=NewsRoomEnikos}

Φυσικά υπήρξαν σχόλια σχετικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά που ακολούθησε όμως με πιο ήπιο τόνο και την παρουσιάστρια να μη θέλει να δώσει συνέχεια. Η Φαίη αρκέστηκε να μεταφέρει ότι έλαβε πολλά μηνύματα από σχεδόν όλους τους παλιούς της συνεργάτες.

{https://www.youtube.com/watch?v=YfTo1iqM_1A&ab_channel=TlifeVideo}

Μετά το τέλος της εκπομπής, βέβαια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, έξαλλος από το όλο θέμα, θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της συνεργάτιδάς του με τρόπο κάθετο αλλά με λόγια που επίσης ξεπέρασαν κάποια όρια καθώς μίλησε για προβλήματα και για βοήθεια που δεν ζητάει κάποιος όταν την έχει ανάγκη.

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…».

{https://www.instagram.com/p/CzYwy0lsBPR/}

Η Φαίη Σκορδά δεν έδωσε συνέχεια όμως η Κατερίνα Καινούργιου το έκανε με μια σειρά stories και με διάθεση που δείχνει πως δεν έχει διάθεση να σωπάσει ακόμη.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για αυτό κάποιοι με έχετε μισήσει και αγαπήσει και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να έχει θα λέω πάντα την αλήθεια», γράφει η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε stories συναδέλφων που τη στηρίζουν αλλά και το δικό της σχόλιο για τα όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

1_98.png

6_5.png

Τελευταία τροποποίηση στις 08.11.2023 - 19:55