Η Μάγισσα: Έρχεται η Κυπριανή και η Μεταξία αντιμετωπίζει ευθέως τη Θεοφανώ για τον Μάρκο

08.11.2023
Η Μάγισσα: Έρχεται η Κυπριανή και η Μεταξία αντιμετωπίζει ευθέως τη Θεοφανώ για τον Μάρκο
Οι εξελίξεις έρχονται πολύ γρήγορες και συνταρακτικές στη Μάγισσα του ΑΝΤ1.

Η ζωή των Γερακάρηδων αναμένεται να ταραχτεί συθέμελα καθώς ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στον πύργο της οικογένειας η Κυπριανή.

Η Μάγισσα: Η Έλλη Τρίγγου και ο Τάσος Νούσιας «έκλεψαν» εύκολα το επεισόδιο - Ανατριχίλα και τρολάρισμα

Έξυπνη, δυναμική, ατρόμητη, χειριστική, σκληρή. Μια γυναίκα που προκαλεί δέος, όχι μόνο με την επιβλητική μορφή της, αλλά και με το κοφτερό μυαλό της. Αυτή είναι η Κυπριανή, η μάνα του Σπήλιου Γερακάρη, την οποία υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα.

η-μαγισσα--θεμισ-μπαζακα-1-1.jpg

Μετά τον θάνατο του άντρα της, ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη, πράγμα που δημιούργησε εκρηκτικές καταστάσεις και διατάραξε έντονα τη σχέση της με τον γιο της. Οι δεσμοί μεταξύ τους κόπηκαν και η Κυπριανή εκδιώχθηκε από τον πύργο της οικογένειας.

Kαι τώρα επιστρέφει στη ζωή των Γερακάρηδων ξανά. Τι θα προκαλέσει η παρουσία της; Με ποιους παλιούς δαίμονες θα χρειαστεί να παλέψει;

Η συνέχεια από το σημερινό επεισόδιο και μετά.

Στο μεταξύ, ιδού τι άλλο περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο.

Η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και ετοιμάζεται να φύγει απ’ τον πύργο. Η Θεοφανώ ταράζεται από αυτή την απόφαση, αλλά πιο πολύ την ταράζουν όσα της αποκαλύπτει η Σιμώνη όταν διαβάζει το χέρι της. Τι της λέει για τον άνδρα που είναι το πεπρωμένο της; Και όχι, δεν είναι ο Μάρκος αυτός!

{https://www.youtube.com/watch?v=26V2_M3Jue8&ab_channel=ANT1TV}

Επίσης έχουμε μια έντονη στιγμή με τη συνάντηση της Μεταξίας με τη Θεανώ. Η σύζυγος του Μάρκου έχει αντιληφθεί τη σχέση της «δούλας» με τον άντρα της και έχει βαλθεί να μάθει την αλήθεια ενώ την κατηγορεί ευθέως ότι ήταν εκείνη που έκανε κακό στο παιδί της.

{https://www.youtube.com/watch?v=1zYxJLp5Gq4&ab_channel=ANT1TV}

Ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Αντρέι, επισκέπτεται το Γύθειο προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδερφό του. Τι θα είναι αυτό που θα ανακαλύψει και θα τον συντρίψει;

Η ζωή της Θεοφανώς θα πάρει απρόσμενη τροπή και μια δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων...

{https://www.youtube.com/watch?v=_eRUI1wCbfs&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.11.2023 - 18:01