Ζόζεφιν για Νίνο: «Είναι ο άνθρωπός μου - Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή»

13.11.2023
Ζόζεφιν για Νίνο: «Είναι ο άνθρωπός μου - Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή»
(Photos: NDP Photo Agency)
Ο έρωτας όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά ξεχειλίζει κιόλας, στην πρώτη επίσημη, δημόσια εμφάνιση της Ζόζεφιν μαζί με τον Νίνο. Η τραγουδίστρια έλαμπε, ενώ μίλησε με τεράστια ειλικρίνεια για τα συναισθήματά της.

Η είδηση για τη σχέση των δύο τραγουδιστών έχει περάσει το στάδιο της φήμης καθώς αφενός ο φακός τους έχεια απαθανατίσει σε κοινές τους εξορμήσεις, αφετέρου έχουν γίνει, ήδη, instagram official. Ωστόσο επίσημα σε δημόσια εκδήλωση δεν είχαν εμφανιστεί οι δυο τους. Μέχρι τώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Zόζεφιν μοιράστηκε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με τους δημοσιογράφους, κρατώντας, βέβαια, και κάποια πράγματα ιδιωτικά.

Αφορμή για τα... φανερώματα ήταν η παρουσίαση του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ της Ζόζεφιν με τίτλο «Τα καλά κορίτσια». Μια πραγματικά σημαντική στιγμή για εκείνη, στην οποία είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Οι κάμερες, φυσικά, ΄ηταν εκεί και οι ερωτήσεις έπεσαν... βροχή!

{https://www.instagram.com/p/Czjgsm3KV75/}

Ως προς τα επαγγελματικά της η τραγουδίστρια είπε ότι τα καινούργια της τραγούδια τα έβλεπαν μαζί με τον Νίνο, ο οποίος δεν της έχει γράψει ακόμη κάποιο τραγούδι,΄ομως μπορεί στο μέλλον. Ένα σημαδιακό και για τους δυο τραγούδι είναι το «Ερωτά μου», καθώς έχουν και οι δυο από ένα με αυτό τον τίτλο και το αφιερώνουν ο ένας στον άλλο. Στην ερώτηση αν μένουν μαζί αρνήθηκε να απαντήσει όμως στο αν τραγουδούν μαζί, απάντησε καταφατικά.

«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε», είπε η Ζόζεφιν με μία απίστευτη γλύκα φρεσκοερωτευμένης έφηβης ενώ αποκάλυψε πως έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου.

Θυμίζουμε ότι ο Νίνο Ξυπολιτάς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1 το 2002, υπήρξε παντρεμένος με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη [φωτό κάτω] κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινοδιάννη, και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Γιώργο (10) και την Κάρεν Αγάπη (9).

Χθες μάλιστα, τον είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Secret Song του Alpha να συγκινείται ιδιαίτερα με την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι δικοί του άνθρωποι.

201502281401290.2003_nino_vardinogiani_27022015-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 14:28