Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν μπει στο Milky Way καμαρώνει για τα χορευτικά του γιου της [video]

13.11.2023
Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν μπει στο Milky Way καμαρώνει για τα χορευτικά του γιου της [video]
Ετοιμάζεται για μια guest εμφάνιση στην τηλεόραση η Ελένη Φουρέιρα αλλά στο σπίτι της πρωταγωνιστής παραμένει ο γιος της.

Πανευτυχής «χαζομαμά» η Ελένη Φουρέιρα δεν σταματά να καμαρώνει (και δημόσια) για τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

{https://www.instagram.com/p/Cv2YcyittNa/}

Ο Μποτία Τζούνιορ γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 και συμπλήρωσε την ευτυχία των γονιών του. Γενικά η τραγουδίστρια δεν μοιράζεται συχνά εικόνες του μικρούλη αλλά αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση μέσα από μία ιστορία.

Σε αυτή βλέπουμε τον νεαρό να χορεύει φορώντας χριστουγεννιάτικα καλτσάκια. Προφανώς το μωράκι βρίσκεται στην περπατούρα του και δοκιμάζει τις δυνάμεις του (και) στον χορό και η μαμά, φυσικά, καμαρώνει!

Την ίδια στιγμή, εμείς ετοιμαζόμαστε να τη δούμε και σε κάποιον άλλο ρόλο καθώς θα κάνει μία cameo εμφάνιση στο επόμενο επεισόδιο της νέας σειράς του Mega, Milky Way σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου.

Στη σειρά αυτή, όπως έχουμε ήδη δει, η πρωταγωνίστρια, η 17χρονη Μαρία είναι τρελη φαν της Ελένης και μάλιστα έχει ως όνειρο να φύγει από το χωριό της και να πάει στην Αθήνα να γίνει... Φουρέιρα. Στο μεταξύ, όμως μένει έγκυος και τα σχέδιά της πρέπει να αλλάξουν - μάλλον.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη (16/11) θα δούμε και την εν λόγω σκηνή. Ιδού και μία γεύση από αυτή στο trailer που κυκλοφορεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=y7SXpY58PMM&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Για την ιστορία, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γνωρίστηκαν ένα βράδυ του 2016 όταν ο ποδοσφαιριστής και οι συμπαίκτες του Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι, πήγαν να ακούσουν την την τραγουδίστρια στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Με΄τα τις πρώτες συστάσεις, λέγεται ότι ο Μποτία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όμως εκείνη δεν ήταν έτοιμη για κάτι άλλο καθώς είχε μόλις βγει από τη σχέση της με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη -μάλιστα "ένα βήμα πριν από τον γάμο", όπως λεγόταν!

Ήταν όμως όλα θέμα χρόνου καθώς ο Αλμπέρτο επέμενε και σιγά σιγά τα κατάφερε! Οι δυο τους έγιναν ένα, κρατώντας, όμως, πα΄ντα τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι το καλοκαίρι του 2017 που ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" στις διακοπές τους στη Νάξο.

botia.jpg

Το 2018 η σχέση τους πέρασε μια κρίση όμως τελικά ο έρωτάς τους νίκησε και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τον γιο τους, ο οποίος είναι ήδη 9 μηνών!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 17:22