Margot Robbie: Πώς κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του καλύτερού της φίλου που σήμερα είναι σύζυγός της

Margot Robbie: Πώς κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του καλύτερού της φίλου που σήμερα είναι σύζυγός της
Η σταρ της Barbie συνάντησε τον έρωτα της ζωής της σε μια από τις χειρότερες δυνατές στιγμές, αλλά οι δυο τους τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο.

Ακριβώς όταν η καριέρα της εκτοξευόταν στα ύψη, η Robbie ερωτεύτηκε έναν στενό φίλο της χωρίς καμία ελπίδα να κατακτήσει την καρδιά του. Ευτυχώς, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να ανατρέψει τα πράγματα και πλέον έχει έναν άντρα δίπλα της που αποκαλεί με χαρά τον σύζυγό της.

Είναι μάλλον πολύ δύσκολο να βρεις ένα άτομο που δεν ξέρει ποια είναι η Margot Robbie αυτές τις μέρες. Μετά τη απίστευτη επιτυχία της Barbie το 2023, η Αυστραλή ηθοποιός έχει εδραιώσει πλήρως τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου. Η αναρρίχησή της στη φήμη ξεκίνησε με την αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbors, αλλά μετά από μερικά χρόνια η Robbie ήξερε ότι το Χόλιγουντ ήταν το κατάλληλο μέρος για να ανοίξει τα φτερά της.

{https://www.instagram.com/p/Btv9VJOh_6-/}

Το 2013 έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στο μέλλον της Margot. Εμφανίστηκε στην ταινία About Time στο πλευρό των Domhnall Gleeson και Rachel McAdams και, κυρίως, η Robbie πήρε τον ρόλο στο The Wolf of Wall Street ως ο μεγάλος έρωτας του Leonardo DiCaprio. Η ερμηνεία της Margot κέρδισε πολλούς επαίνους. Από τότε, εμφανίζεται τακτικά στις μεγάλες οθόνες και μάλιστα ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο I, Tonya.

Η Margot Robbie βρίσκεται στην Ελλάδα και ξέρουμε τι ΔΕΝ τρώει

Συμπτωματικά, το 2013 δεν ήταν μόνο κομβικό για την επαγγελματική ζωή της Robbie, αλλά και για την προσωπική της. Την ίδια χρονιά που η Margot ξεκίνησε την άνοδό της στη δόξα, γνώρισε επίσης τον μελλοντικό σύζυγό της, Tom Ackerley. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στα γυρίσματα του Suite Française, όπου ο Tom εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη. Μέχρι το 2016, το ζευγάρι είχε παντρευτεί.

{https://www.instagram.com/p/BQI-m1TDfFC/}

Παρόλο που ο Tom μπήκε στη ζωή της Μargot σε μια στιγμή της εκρηκτικής ανόδου της καριέρας της, ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι δουλειές τους ήταν δύσκολες να συντονιστούν: «Το να είσαι σε μια σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να είναι πολύ δύσκολο όταν δεν βλέπεις το φως στο τέλος του τούνελ». Ωστόσο, έμαθε μερικά πράγματα από τους συναδέλφους της και η ίδια και ο σύζυγός της όρισαν έναν κανόνα να μην περνούν ποτέ περισσότερο από τρεις εβδομάδες χωρίς να βλέπονται. Και μέχρι στιγμής, τους έχει λειτουργήσει καλά.

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο μια υπέροχη γυναίκα όπως η Margot Robbie να είναι ανασφαλής σε σχέση με έναν άντρα, αλλά έγινε αυτό έγινε πραγματικότητα όταν συνάντησε τον Ackerley για πρώτη φορά. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν ως καλοί φίλοι και δεν πίστευε ότι θα ενδιαφερόταν για εκείνη ρομαντικά: «Ήμασταν φίλοι τόσο καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκέφτηκα: “Α, αποκλείεται να με αγαπήσει. Μην το κάνεις περίεργο, Μargot. Μην είσαι ανόητη και πες του ότι σου αρέσει».

{https://www.instagram.com/p/BtOD1FJBuv4/}

Margot Robbie: Το συγκινητικό βίντεο της να μιλάει στη νοηματική σε κωφό fan της

Το ζευγάρι είχε αρχικά τόσο βαθιά φιλική σχέση που έγιναν ακόμη και συγκάτοικοι, κάτι που, όπως παραδέχεται η Robbie, τους έκανε πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό να ζήσουν μαζί ως ζευγάρι. Έτσι, όταν οι δυο τους τα βρήκαν, είχε «τόσο πολύ νόημα» για τη Margot. Λέει ότι ποτέ δεν ήταν τόσο σίγουρη για οτιδήποτε άλλο στη ζωή της όσο για το ότι ήταν με τον Τom.

To όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στην Αυστραλία επισημοποιώντας τη σχέση τους. Όπως λέει η Margot, «το πιο διασκεδαστικό πράγμα της ζωής της» είναι να είναι σύζυγος του Tom, και αυτό είναι κάτι που το κρατάει αυστηρά ιδιωτικό αποφεύγοντας να δίνει «τροφή» στα ΜΜΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 12:09