Leonardo DiCaprio: Τα γενέθλια, οι διάσημοι καλεσμένοι, ο νέος έρωτας, το βίντεο με τον χορό του και η πρώην που «έφαγε» πόρτα

14.11.2023
Leonardo DiCaprio: Τα γενέθλια, οι διάσημοι καλεσμένοι, ο νέος έρωτας, το βίντεο με τον χορό του και η πρώην που «έφαγε» πόρτα
Ο Leonardo DiCaprio γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του το Σαββατοκύριακο με ένα λαμπερό πάρτι όπου ήταν παρούσα η νέα σύντροφός του.

Ο ηθοποιός, γιόρτασε την ιδιαίτερη μέρα του, την 11η Νοεμβρίου, μαζί με την Vittoria Ceretti και πολλούς διάσημους φίλους του, σε ένα πάρτι στο εστιατόριο Giorgio Baldi στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Το αστέρι του Τιτανικού και οι φίλοι του φωτογραφήθηκαν μπαίνοντας και βγαίνοντας από το εστιατόριο.

{https://www.instagram.com/p/CxncE1nIZkm/}

Ωστόσο ένα από τα gossip του πάρτι ήταν η πόρτα που «έφαγε» η πρώην του ηθοποιού, Victoria Lamas, στην οποία δεν επετράπη η είσοδος γιατί δεν ήταν στη λίστα καλεσμένων.

Μερικά από τα πολλά γνωστά πρόσωπα που εντοπίστηκαν να συμμετέχουν στη χαρούμενη περίσταση, περιλαμβάνουν τους Lady Gaga, Κim Kardashian, Salma Hayek, Snoop Dogg, Irmelin Indenbirken, Soleil Moon Frye, Scott Eastwood, Casey Affleck και Caylee Cowan, Kate Beckinsale, Zoe Saldaña και Marco Perego, Jordan Masterson, Luka Sabbat, 2 Chainz, Rita Ora και Taika Waititi, Beck, Corey Gamble, Emile Hirsc, Lukas Haas και Chris Rock ο οποίος εθεάθη να φεύγει από το πάρτι μαζί με την Olivia Wilde.

{https://twitter.com/wanyaaaan/status/1723903548730089779}

l1_1.jpgl2_1.jpgl3.jpgl4.jpg

Η Barbra Streisand: Αποκάλυψε την πρόστυχη πρόταση που της έκανε ο Marlon Brando

Αν και πολλοί από τους καλεσμένους είχαν ντυθεί επίσημα για τη βραδιά, ο Leo κράτησε χαμηλό προφίλ με ένα all black outfit. Φορούσε επίσης ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και μια μάσκα προσώπου που τον βοήθησε να κρατηθεί μακριά από τα εξωτερικά φλας. Η Vittoria, η οποία φωτογραφήθηκε ξεχωριστά, φορούσε επίσης ένα casual outfit που περιελάμβανε ένα μεταξένιο ασημί τοπ κάτω από ένα μαύρο παλτό, σκισμένο τζιν και αστραφτερά ασημένια παπούτσια.

Ο καλός φίλος του Leo, Tobey Maguire, ήταν επίσης στην παρέα. Φωτογραφήθηκαν με τον εορτάζοντα να κάθονται σε ένα τραπέζι ενώ κουβέντιαζαν και απολάμβαναν τη βραδιά, που περιελάμβανε δείπνο και άφθονα ποτά. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο διήρκεσε το πάρτι, αλλά οι περισσότεροι καλεσμένοι έφυγαν αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.

Πάντως ο Leo διασκέδασε πολύ στα γενέθλια του κάτι που δείχνει και το παρακάτω βίντεο:

{https://twitter.com/dailyleodicapri/status/1723852028101931349}

Πώς ο Leonardo DiCaprio παραλίγο να χάσει το ρόλο του στον "Τιτανικό"

Τα γενέθλια του Leo έρχονται μια εβδομάδα αφότου αναφέρθηκε ότι αυτός και η Vittoria είναι πλέον «αποκλειστικοί» στο ειδύλλιό τους. Το ζευγάρι βγαίνει δύο μήνες και εκείνος είναι «πολύ ερωτευμένος», σύμφωνα με το Us Weekly. «Πηγαίνει τόσο καλά που ο Leo βλέπει τη σχέση ως αποκλειστική», είπε μια πηγή η οποία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν εκδηλωτικό σε ένα Halloween πάρτι στις 28 Οκτωβρίου κάτι που ο Leo «δεν το κάνει τόσο συχνά».

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 15:57